Mini club zuidholland
Image default
Hobby en vrije tijd

3 Ideeën voor een goedkoop avondje in Den Haag

Den haag is een fantastische stad om uit te gaan. Alleen kost het vaak klauwen vol geld. Jammer want dat is niet per se nodig. Zeker nu de zomer eraan komt zijn er zoveel meer leuke opties voor een avondje Den Haag zonder al te veel uit te geven. In dit blog 3 tips voor een goedkoop avondje in Den Haag.

Organiseer een barbecue

Zomeravonden in een parkje zijn magisch. De ondergaande zon, de warmte, de mensen om je een. Scoor dus een keer een wegwerpbarbecuetje bij de supermarkt of neem je eigen braaitje mee. Neem een koelbox vol heerlijk koude drankjes mee en geniet. In Den Haag zijn er zat plekjes om te gaan zitten. Denk aan de Koekamp, het Zuiderpark of pak de tram naar Scheveningen en ga op het strand zitten. Alles kun je van huis meenemen, dus in principe kost het geen drol. Met de juiste mensen om je heen is de kans groot dat het gezelliger is dan welke avond in een restaurant dan ook.

Houd een jamsessie op het strand

Als je dan toch een koelbox hebt voor die barbecue en je had dat tramkaartje al voor de Haagse tram. Neem dan ook een keer een akoestische gitaar of ander instrument mee naar het strand. Je hebt helemaal niet veel nodig voor een fijne avond. Muziek, drankjes en vrienden. Succes gegarandeerd.

Bouw een Silent Disco Feestje

In Den Haag zijn natuurlijk kroegen  en clubs maar een biertje van €5,- is niet eens meer gek daar. Daarbij sta je vaak op elkaar gepakt in een zweterig hok. Zeker in de zomer kan het snel heel klef worden. Huur eens een Silent Disco! Het kost niet veel en vaak hebben ze gewoon zenders op accu, waardoor je helemaal niet afhankelijk bent van stroom. Zoek een mooie plek uit in een park of op het strand, zet de zenders klaar en deel de koptelefoons uit. Je bent geen mens tot last omdat omstanders de muziek toch niet horen. Dans lekker alsof niemand kijkt. Extra leuk is het om wat extra koptelefoons te bestellen voor het geval er ineens nog een heel leuk iemand langskomt om mee te dansen 😉

 

https://hurenbijdaniek.nl/silent-disco-koptelefoons-huren/