You are here: Home » Recreation / Autos » Aanschaf radar detector

Aanschaf radar detector

Omdat ik langzaam maar zeker steeds vaker geflitst wordt en ik ook nog angst heb mijn rijbewijs een tijd te verliezen, ben ik hard aan het denken een radar detector, ook wel radarverklikker genoemd (overigens in Duitsland zijn er legalen Radarwarner), aan te gaan schaffen. Ik heb heel erg veel blogs en ​​forums bezocht en heb veel verschillende meningen gelezen en uiteindelijk heb ik nog steeds niet kunnen besluiten welk apparaat ik moet kopen.

Slechts één legalen Radarwarner

Ik heb heel veel onderzoek gedaan en vond vele leveranciers pagina´s, meer dan ik gedacht had overigens.

Dan ontdek je dat de prijzen van laag naar (zeer) hoog gaan.En aan de verkoper gaan vragen wat je nodig hebt is ook niet altijd het slimste idee, zeker is er maar één de beste oplossing voor uw, hun eigen apparaat!Dus maar weer verder zoeken. Wil ikeen radar detector of radarverklikker die ingebouwd moet worden, of liever een apparaat voor het dashboard?Flexibiliteit is belangrijk voor mij, wanneer ik bijvoorbeeld een nieuwe auto aan wil schaffen moet ik niet nog afhankelijk zijn van de ombouw van mijn apparatuur.Ook wanner ik op vakantie ga, is het prettig en handig dat ik mijn radar detector of radarverklikker kan meenemen. Ik kan hem zelfs aan mijn vriendin uitlenen!Dus uiteindelijk is de eerste beslissing gemaakt, het wordt een apparaat dat niet ingebouwd moet worden.

Legalen Radarwarner STIG niet verboden

Na deze beslissing, ontdek ik dat een radar detector of een radarverklikker verboden is.Het is toegestaan ​​om een dergelijk apparaat (in het buitenland) te kopen en te bezitten, maar niet te gebruiken.Gelukkig ontmoette ik iemand die de complete oplossing heeft.Een Elektrosmogmeter die radar-en lasercontroles signaleert en meldt. Elektrosmogmeters mag men in bezit hebben en gebruiken, zodat de kwestie van de legaliteit en verbod niet langer een probleem was.Daarnaast wordt het apparaat (STIG) niet ingebouwd, dus het is precies wat ik wil.Ik kon hem gewoon en eenvoudig online bestellen!Ik rijd nu veel meer ontspannen en het bespaart een hoop geld.

Meer informatie: http://www.designisking.de/