You are here: Home » Recreation / Autos » Coyote verboden in 2015, een legalen Radarwarner is de oplossing

Coyote verboden in 2015, een legalen Radarwarner is de oplossing

Vele autorijders in Europa gebruiken nog steeds een Coyote en geen radar detector om snelheidsboetes te vermijden ook nog in 2015. In Duitsland heeft men een legalen Radarwarner ontwikkelt die pro-actief meet en toegestaan is en blijft. De Coyote functioneert op basis van GPS. Echter hierdoor lopen verschillende overheden een aanzienlijke som aan inkomsten uit snelheidsboetes mis en dat bevalt ze niet. Daarom zijn meer en meer landen in de Europese unie bezig om Coyote te verbieden, overigens onder het mom van de veiligheid. Dit is al enige tijd zo in Duitsland, Ierland, Zwitserland en Letland. In Frankrijk is het gebruik van de Coyote verboden sinds 1 januari 2012 en er wordt ook fanatiek op gecontroleerd. Ook landen als Nederland en België overwegen om het gebruik van Coyote te verbieden en te beboeten, weer net als bij de andere landen, om de staatskas te spekken. Het zier er echt naar uit dat straks een algeheel Coyote verbod komt in geheel Europa. Maar wat nu? Na wat zoeken op het internet merkte ik dat er gelukkig nog alternatieven voor de Coyote zijn.

Legalen Radarwarner website

Zo kwam ik een site tegen waar er een alternatief voor Coyote werd voorgesteld. Dit toestel is 100% legaal in heel Europa, het is namelijk geen radarverklikker maar een elektrosmogmeter, een apparaat dat iedereen mag gebruiken (zeker nu we steeds groener en milieubewuster gaan denken en handelen). Het toestel heeft nog bijkomende voordelen ten opzichte van de Coyote. Zo kan het ook meerijdende controlevoertuigen detecteren voordat deze u hebben gedetecteerd, wat voor de Coyote onmogelijk is omdat deze GPS-coördinaten gebruikt. Daarnaast is traject-controle geen probleem, voor Coyote wel. Verder komt het toestel zonder enige vorm van abonnement, is proactief in plaats van reactief en niet afhankelijk van mede-gebruikers. Uit vergelijkende testen is gebleken dat dit alternatief een hogere score krijgt dan een Coyote. In Duitsland, Nederland en België is deze elektrosmogmeter al een groot succes en ik ben er vrij zeker van dat dit succes ook in de rest van Europa niet zal uitblijven.Het apparaatje dat ik op het oog heb en ga aanschaffen, is de STIG van Schreuder Solutions in Duitsland. Een Duits precisie apparaat en heeft ook nog de mogelijkheid geactualiseerd te worden met behulp van een USB aansluiting.

Autorijden zonder legalen Radarwarner

Autorijders die rond rijden zonder een radar detector of radarverklikker, zeker de chauffeurs die op onbekende routes rijden, zullen vaak (hard) remmen wanneer ze spontane controlepunten zien.En bestuurders die op een bekende route rijden, waar ze weten dat er controles zijn, zullen vakk (hard) remmen om niet worden geflitst.Autorijders die niet bekend zijn op deze route en vaak moe zijn vanwege de lange afstanden die ze reeds achter zich hebben en achter zo een remmende automobilst rijden, verwachten zeker niet dat iemand spontaan gaat remmen op de snelweg.Dergelijke situaties zijn absoluut gevaarlijker dan iemand die zijn voet van het gaspedaal neemt, omdat zijn radar detectorof radardetector heeft gewaarschuwd dat er een controlepunt over enkele honderden meters is.Maar, zoals ik al zei, de regeringen willen absoluut niet de grote hoeveelheden snelheidsboetes verliezen.Elektrosmogmeters mag iedereen bezitten en gebruiken, zodat de kwestie van de legaliteit en verbod niet langer een probleem is.Het verkeer is rustiger, de bestuurders ontspannen en je bespaart jezelf een hoop geld.

Meer informatie: http://www.bussgeldsachen.net/