Mini club zuidholland
Image default
Kinderen

Een origineel kindercadeau vinden

Het is bijna zover je eigen zoon of dochter, je kleinzoon of je kleindochter, je nichtje of je neefje is jarig. Dat wordt natuurlijk uitgebreid gevierd met taart, slingers en het allerbelangrijkste: de cadeaus. Hoewel een cadeau geven altijd erg leuk is om te doen, kan het ook voor de nodige stress zorgen. Dit komt vooral voor bij het uitkiezen van een cadeau. Want wat moet je in hemelsnaam kopen voor een kind van drie jaar bijvoorbeeld? Het is ontzettend logisch dat je je zelf deze vraag stelt. Wil je verschillende tips over het uitkiezen van een leuk én origineel cadeau? Lees dan vooral verder voor nog meer tips zoals kinderboeken met naam. 

Een kinderboek met naam 

Een heel leuk en origineel voorbeeld is het cadeau een kinderboek met naam. Wanneer kinderen namelijk 4 of 5 jaar oud zijn, beginnen ze te leren om woordjes en zinnen te lezen. Vaak vinden kinderen dit op deze leeftijd nog wel wat lastig. De hoe-hoe zin die hierbij ook hoort, is de zin: hoe ouder kinderen worden, hoe makkelijker het lezen gaat. Een jongetje van 5 zal het geweldig vinden om zijn eigen naam te kunnen lezen in een groot mooi prentenboek. Een kind van 10 zal het fantastisch vinden om te lezen dat zijn naam de naam van de hoofdpersoon is in het boek die spannende avonturen meemaakt. 

Voor de allerkleinsten 

Voor de kinderen van 0 tot 4 jaar is er natuurlijk ook een originele oplossing. Deze kinderen kunnen namelijk een ander cadeau krijgen dat er wel enorm veel op lijkt namelijk een gepersonaliseerd voorleesboek. Dit houdt eigenlijk in dat de kinderen een boek krijgen waarin hun eigen naam verwerkt is. Hoewel deze kinderen nog niet kunnen lezen, is het toch een heel leuk cadeau. Dit boek kan namelijk worden voorgelezen door hun vader of moeder, opa of oma, oppas of wie dan ook maar. Het boek zal hun erg goed bij bijblijven omdat de hoofdpersoon dezelfde naam heeft als de jarige. Een gepersonaliseerd kinderboek of een gepersonaliseerd voorleesboek is dus altijd een heel goed idee. 

Geen inspiratie is vervelend 

Het is volkomen te begrijpen dat het ontzettend vervelend kan zijn wanneer je weinig tot geen inspiratie hebt bij het kopen van een cadeautje. Gelukkig staan hierboven een aantal tips die iedereen op weg kan helpen met het zoeken en uitkiezen van het perfecte cadeautje voor zijn of haar kind, kleinkind, oppaskind of nichtje bijvoorbeeld. 

 

https://bimibooks.nl/kinderboeken-met-naam/