Mini club zuidholland
Image default
Electronica en Computers

Het Beste laser- ipl ontharingsapparaat kopen

Het Beste laser- ipl ontharingsapparaat kopen

Het kopen van het Beste laser- ipl ontharingsapparaat is nog niet zo makkelijk als dat het lijkt. Voor een optimale werking zijn er namelijk veel factoren waar je op moet letten, maar ook waar je geen invloed op hebt. Het apparaat werkt het beste bij mensen met een lichte huid of mensen die een stevige haargroei hebben op de huid. Om een optimale werking te hebben is het belangrijk dat je hem regelmatig gebruikt. Denk hierbij aan 1 keer per week of 2 keer per week afhankelijk van je haargroei. 

Als je het weken niet doet dan kan het lastiger worden om de haren in een keer te kunnen verwijderen. Daarnaast is er minder effect bij mensen met een donkere huid of een lichte haarkleur. Dit heeft te maken met het pigment en daarvoor raden we je aan om toch naar een specialist te gaan. Het is ook belangrijk om voor de behandeling niet in de zon te gaan zitten en ook een zonnebank vooraf wordt afgeraden. Dit kan namelijk zorgen voor een pigmentverandering en daardoor kan het resultaat een stuk minder goed worden. Dat ligt dan echt aan jezelf en niet het apparaat. Tevens mag je ook geen haren epileren of harsen, want daarvoor koop je dit apparaat. Het wordt wel aangeraden om vooraf te scheren zodat het grootste gedeelte eraf is.

Het beste apparaat vinden

Om het beste laser -ipl ontharingsapparaat te kunnen vinden zijn er een aantal tips. Zo is het belangrijk om te kijken of in de selectie een van de apparaten beschikt over het label best getest. Deze is namelijk vaak al door vele mensen en soms ook onafhankelijke bedrijven getest. Zij hebben het effect als bewezen ervaren en ze leggen ook goed uit waarom hij als best getest is. Daarnaast kun je ook de reviews lezen. Hierin staan zowel de positieve alsmede negatieve reacties. Zo kun je ook zien waarom het niet het gewenste effect heeft gehad bij iemand. Vaak is pigment, zonnen of rossige haren daar een onderliggende oorzaak van.