You are here: Home » Recreation / Autos » Ontspannen en stressvrij rijden met een radar detector

Ontspannen en stressvrij rijden met een radar detector

Het is heel erg aangenaam om meer ontspannen en stressvrijer te rijden, eventueel met een legale radar detector tegen snelheidsovertredingen. Tegenwoordig is dit ook in Duitsland noodzakelijk, hier heet een radar detector overigens Radarwarner. Een GPS-systeem (in Duitsland vaak Blitzerwarner genoemd) is geen oplossing, het is in steeds meer landen verboden.

Radarwarner op lege wegen in Duitsland noodzakelijk

Het is ieders wens meer ontspannen rijden, stel u eens voor, een gladde brede snelweg, zo vlak als een biljarttafel, waa rje kunt rijden zonder filesen stress omdat je geen radars hoeft te overwegen omdat u een legale radar detector heeft.

Je bent niet alleen, elke dag miljoenen automobilisten droomt hier toen ze spetteren in het Europese verkeer. De caps zijn moeilijk op te lossen, de overheid verbiedt de aankoop en het gebruik van een radar detector. Uw droomi s voorbij, of niet? U kunt voorkomen dat het kopen controle radar detectoren volledig legaal is. In Duitsland is er een bedrijf dat `per ongeluk’ struikelde over de oplossing. Na een van zijn ingenieurs werd geflitst besloten elektrometers die zich voordoen in het verkeer te testen. Bovendien kan de straling uitgezonden door de politie niet worden achterhaald. Alleen het apparaat was te onpraktisch. Na jaren van ontwikkeling, in 2009, werd de STIG geïntroduceerd. De inrichting werd steeds kleiner en nu de grootte van een pakje sigaretten. De camera registreert de stralingen waarschuwingen. Dit geldt ook voorvoertuigen die de beweging volgen regelen. De auto waar in discrete controle apparatuur is ingebouwd, de actieve maatregel alle doorgaand verkeer. De auto in kwestie leidt de lezer onder de maximum snelheid maakt het verleden regelmatig. De nummerplaat van de volgende verkeer wordt gelezenen door een databank online in real time.

Radarwarner of Blitzerwarner in Duitsland

Het blijkt dat er boetes voor te hard rijden worden geopend, dan is een politiebusje wordt gestuurd. Iemand te snelrijden, wanneer het nummer van de kentekenplaat wordt gelezen, wordt de snelheid berekend. Een boete moet binnen twee weken worden geleverd aan de bestuurder via de post. Hij of zij heeft niet gezien of gevoeld de maatregel. Alle andere apparatuur die radar geven, doe dat dan aan de hand van vaste punten. Vanwege de nieuwe controle methode, de Coyote is een achterhaald concept. Veel landen hebben hem al verboden en degenen die niet investeren in de controle over het voertuig. Naast dit probleem moet de Coyote gebruiker abonnementsgeld betalen en is evengoed afhankelijk van mede Coyote gebruikers. Met andere woorden, iemand is de eerste die geflitst wordt, die gaat het melden. Vervolgens is de controle verdwenen en gaat alle hele Coyote gebruikers die op dit punt voorbij komen remmen, voor een niet meer aanwezige controle. Een ander nadeel zijn de meerijdende, anonieme, controlevoertuigen. Deze kan men ook niet detecteren met een Coyote, de coördinaten van deze controle zijn steeds in beweging, wat dit dus volledig onmogelijk maakt. Dus een radar detector (of een Radarwarner in Duitsland) is een goede oplossing om ontspannen te rijden.

Meer informatie: http://www.radarwarnerstig.de/