You are here: Home » Recreation / Autos » Record-Blitzer op A8 bij Irschenberg alleen een radarverklikker helpt u

Record-Blitzer op A8 bij Irschenberg alleen een radarverklikker helpt u

radarverklikker

 

Op de A8 van München naar Salzburg is ter hoogte van Irschenberg een radarcontrole in gebruik die, zonder de beste radarverklikker, de automobilisten veel geld kost. IN Duitsland wordt hij de “Record-Blitzer” genoemd. Meerdere keren per jaar rijden Belgen en Nederlanders hieraan voorbij. Het is de autobaan naar de zon en de bergen. In de winter vooral zeer veel bereden door automobilisten die op wintersport gaan, hopelijk met de beste radarverklikker (lees onderstaand krantenartikel maar). In de zomer wordt dit deel van de A8 vooral bevolkt door mensen die de zon in de Balkan of Italië zoeken of heerlijk in de bergen van Oostenrijk of Noord-Italië willen zijn. Daar heeft de Bayerische politie handig gebruik van gemaakt, wetende dat de onschuldige vakantiegangers snel wennen aan de hoge snelheden in Duitsland, hebben ze op de berg een limiet van 100 Km ingesteld. En een 360 graden radarcontrole, hier betaalt men geld wanneer er geen gebruik wordt gemaakt van de beste radarverklikker. Onderstaand artikel werd 2 weken geleden in de Merkur online gevonden. Dit is weer typisch een voorbeeld hoe automobilisten worden opgelicht zonder beste radarverklikker. Steeds vaker komt het onderwerp van verborgen belastinginkomsten op tafel, omdat deze maatregelen echt slechts genomen zijn om zo veel mogelijk boetes uit te schrijven boetes. En zoals je kunt lezen met succes.

Irschenberg zonder beste radarverklikker

 

Irschenberg – Per maand vinden 140 onderhandelingen bij het Amtsgericht Miesbach plaats: De Record-Blitzer van Irschenberg heeft al sommige automobilisten tot gloeien (en “bloeden”) gebracht. Want het is een nare en gemene plek. Het verleidt geheel logisch om iets meer druk uit te oefenen op het gaspedaal: de afdaling na de afslag Irschenberg komende vanuit richting München. Jammer dat op dit punt is slechts 100 kilometer per uur is toegestaan. Reden: Dit deel van de A8 zou een ongeval gevoelige plek zijn. Eén in augustus 2014 van de snelweg politiebureau (APS) Holzkirchen geïnstalleerd op alle drie tracks Blitzanlage gecontroleerd of deze snelheid ook door automobilisten wordt gerespecteerd. Het apparaat gegevens digitaal op 24 uur per dag, een “volledige film”, zoals in vroegere tijden niet meer bestaat.

Degenen die zich niet houden aan de maximumsnelheid, het wapperen een bericht boete aan het huis. Zal de Raser niet accepteren, kan hij een bezwaarschrift indienen. En dan het geval eindigt voordat het Miesbacher rechtbank, waarvan de rechters worden dagelijks bezig met de speeders van Irschenberg. “140 onderhandelingen, hebben we gemiddeld per maand”, zegt rechter Elke Dellner. Alleen maar omdat van deze plant. “Echter, slechts ongeveer tien procent, de oppositie beroep,” voegt ze eraan toe. De rechter in de provinciestad, waardoor het de hoogste geladen onder de bevoegdheid van het Landgericht München II.

Dat zegt de Bußgeldkatalog in Duitsland
Iedereen die reizen op de genoemde site op Irschenberg 120 in plaats van de toegestane 100 km per uur, het komt nog steeds uit relatief licht. Vervolgens tot € 30 boete opeisbaar. Reeds vanaf een overschrijding 21-40 kilometer per uur is het, maar duur. Tussen 70 en € 80 zijn te wijten, ook is er een punt. Een één-maand rijverbod, plus twee punten, en 160 240 € boete bedreigen de bestuurder, het apparaat op dit punt met Tempo 141-160 in de radar controle. Tot 170 km / h is het € 440, twee punten en twee maanden rijverbod. Met meer dan 170 kilometer per uur op dit punt, is de boete € 600, zijn er twee punten en een drie maanden durende verbod.

De beste radarverklikker helpt

Om te voorkomen dat bovenstaand beeld ook voor u van toepassing is, is het zinvol om de ​​beste radarverklikker te gebruiken, die natuurlijk ook nog legaal moet zijn. De beste radarverklikker is de STIG. De STIG als beste radarverklikker waarschuwt tijdig voor radarcontroles zoals die op de A8 bij Irschenberg.

Meer informatie: http://www.schreudersolutions.eu/nl/radarverklikker