Mini club zuidholland
Image default
Zakelijke dienstverlening

Snel van je woning af dankzij de makelaar in Assen

Bij de ervaren makelaar in Assen hebben we maar een doel, en dat is jouw huidige woning zo snel mogelijk verkopen. Wij hebben veel ervaring en weten alles van de woningmarkt in Assen. We houden voortdurend de markt in de gaten en zoeken zo op deze manier naar het beste moment voor het verkopen van jouw woning. Als makelaar in Assen brengen we al jaren potentiële kopers en verkopers met elkaar en regelen we alle financiële aspecten. En doen we er alles aan jouw woning zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor een snelle verkoopt. Bij de ene verkoop zit gewoon meer haast dan bij de ander. Door onze ervaring kun we hier erg goed op inspelen ondanks de druk die hier soms bij komt kijken. Dit maakt ons tot een van de beste makelaars in Assen en omstreken. 

Je woning snel verkopen

Er zijn meerdere dingen die je kunt om snel van je woning af te komen, zonder daarbij veel met de prijs te doen. Bij huizen die echt snel verkocht moeten worden is dit vaak niet anders en zul je wel flink wat van de prijs moeten afdoen. Maar uiteraard ligt dit ook aan de huidige markt waarin je zit en de vraag. Soms verkoop je een huis erg snel doordat er veel vraag is en je huis erg gewild is doordat het allerlei extra’s heeft of in de juiste staat verkeerd. In dat geval hoef je vrijwel nooit wat met de prijs te doen, en verkoop je een huis alsnog snel. Wat ook helpt is je huis een klein beetje op te knappen, door bijvoorbeeld de muren een nieuwe laag verf te geven en zorgen dt je tuin onkruidvrij is. En de meubels tijdens de bezichtiging erin te laten staan om zo mensen een betere indruk te geven van hoe het eruit kan zien als het ingericht is.

Hoe schakel je ons in?

De makelaar in Assen is 7 dagen per week geopend en heeft een pand in Assen staan waar je gewoon zonder afspraak naar binnen kunt lopen. Of neem telefonisch contact op met ons, om op deze manier een afspraak te maken en is te kijken naar de mogelijkheden bij de makelaar in Assen.