You are here: Home » Recreation / Autos » STIG – de beste radarverklikker in BE en de beste Radarwarner in DE

STIG – de beste radarverklikker in BE en de beste Radarwarner in DE

Ik was al jaren op zoek naar een radarverklikker, de reden dat mijn besluit zo lang duurde was eenvoudig, ik wilde absoluut een legale radarverklikker. Uiteindelijk vond ik de radarverklikker STIG, het apparaat wordt in Duitsland geproduceerd, hier wordt het een Radarwarner genoemd. Toen ik de STIG voor de eerste keer aangesloten had, was ik zeker onder de indruk. Het was zo eenvoudig en flexibel en werkte direct perfect! Op dit moment is er geen twijfel over, de STIG is op dit moment de meest gevoelige radarverklikkerop de markt.

Radarverklikker STIG

Maar, eerlijk gezegd, ik was niet helemaal verliefd op hem toen ik de STIG bestelde.

Door mijn manier van denken, de STIG miste volgens mij raffinement en ik was daarnaast al jarenlang Stinger gebruiker. Maar de tijden hebben zich toch echt veranderd, nadat ik de STIG had aangesloten, kreeg ik een betere en uitgebreide blik op de STIG en kan ik nu zeggen dat ik erg blij ben dat ik dit apparaat besteld had. Heel eenvoudig, ik denk dat dit de beste voorruit (dashboard) radarverklikker is die op dit ogenblik in productie is. Deze detector heeft twee schijnbaar onverenigbare dingen – het biedt een extreem groot bereik, maar je wordt relatief weinig gestraft met overmatig valse meldingen zoals bij oudere radarverklikkers (denk Valentine One) kan. Naast het waarschuwen voor te hoge snelheid, is er raffinement. Het signaal is zijdezacht, voorspelbaar, en zeer nuttig, het stelt me ​​in staat om effectief de ernst van de naderende dreigingen te beoordelen. Het potentieel voor het creeren van kop-staartbotsingen waarbij (als je voluit op uw remmen duwen in reactie op een visuele waarneming van een radar- of lasercontrole) nadat u de STIG heeft aangeschaft is voorbij omdat je tijd genoeg hebt om alleen de voet van het gas te heffen.

Radarverklikker STIG is legaal

Ik geloof dat de STIG de wegen minder gevaarlijk kan maken. De stijgende kosten van de boetes (de laatste die ik kreeg was meer dan € 200, -)! En bijna verlies van mijn rijbewijs zijn goede redenen om de STIG bestellen. Samengevat, de STIG als high-tech Duits apparaat is op dit ogenblik de beste radarverklikker in Europa. Met een zeer belangrijk voordeel ten opzichte van andere radarverklikkers, het is legaal in Europa omdat het een Elektrosmogmeter is. En dus was mijn keuze goed en eenvoudig voor de STIG als legale radarverklikker. Of zoals de Duitsers zeggen, legalen Radarwarner.

Meer informatie: http://www.radarwarner24.de/