You are here: Home » Recreation / Autos » Uw auto wordt minder uitgemolken met een legalen Radarwarner

Uw auto wordt minder uitgemolken met een legalen Radarwarner

Mensen willen vrij zijn en zich eenvoudig kunnen verplaatsen van plaats naar plaats en van land naar land, met of zonder radar detector. (Daarom is in Duitsland een legalen Radarwarner ontwikkelt.)Om deze reden hebben de meeste mensen een auto, een auto vrijheid omechtgemakkelijkenzelfstandig overal heen te kunnen reizen, zonder angst voor trein- of vliegtuigstakingen (iets wat heden ten dage geheel normaal geworden is). Man geeft eenhoop gelduit een autotemaken, je betaalteenhoop geld voordeverzekering endebelastingisnietecht goedkoop, om niet te zeggen hoog. Men moet ooknietde kosten van onderhouden serviceniet worden onderschatzeker.Een vrijgroot deel vanhet inkomen wordtbesteed aan hetal vastvoor de auto.

Legalen Radarwarner voorkomt snelheidsboetes

Maar nu is de auto wordt meer en meer gebruikt in de regeringen over veel extra geld om een ​​geld dat meestal niet wordt gebruikt om het vervoer te verbeteren of veilig om te doen, maar om te optimaliseren In plaats van de boekhouding te krijgen. Steeds vaker kom ik in contact met mensen die zo langzamerhand rijden altijd vinden het duur. De aanschaf is een hoop geld, verzekering is erg duur, benzine en diesel zijn duurder en de overheid absoluut helpt het nog duurder te maken. Eigenlijk maakt het alleen maar de prijs van benzine zo extreem – toen de olieprijs hoger is, zal de prijs van benzine en diesel veel hoger zijn als de manier verlaagt de prijs van olie, benzine en diesel Pries is alleen iets goedkoper en de overheid heeft het erover richting “kartel “is niets anders dan maakt heel bewust, omdat het grootste deel van de hoge prijzen van benzine en diesel zijn de belasting. De motorrijtuigenbelasting wordt ook steeds hoger en misschien wel de meest vervelende van alles, zijn de boetes voor overtredingen. Parkeren in steden is zeer moeilijk en waar u geparkeerd heeft gevraagd om een ​​hoop geld voor barsten die vaak eigenlijk veel te klein, vaak met de ontdekking dat je auto beschadigd is, wat ook weer geld kost. Als je hebt dan heel kort ergens illegaal geparkeerd, is direct een ticket voor verkeerd parkeren van uw auto. Voeg aanzienlijke kosten.

Hoge boetes zonder een legalen Radarwarner

Echter, de meest dure en vervelende de boetes zijn voor te hard rijden. De tijd van gaan overal zo snel als je wilt dat is al heel lang geleden. Onder het mom van veiligheid, milieu, enz., Worden alle bizarre maatregelen voor snelheden bepaald. Zones van 30 km tot 80 km op snelwegen. En waar er geen limiet op de snelweg, is spontaan, dat je ineens maar kan geïndiceerd 120 km rijden. En vlak achter deze waarschuwing wordt door de politie snelheidscontrole ingesteld. Dit is om de auto slaan. Zoveel mogelijk geld, maar ik heb een mooi apparaat, een radar detector – of flitsalarm, die onmiddellijk op de hoogte. Op deze manier heb ik een hoop geld en kan veel meer ontspannen rijden besparen. De meeste van deze apparaten is niet toegestaan​​, deed me. Regeringen niet vinden het waarschijnlijk zo leuk te zijn, want op deze manier de melk van de koe is niet helemaal leeg gemolken. Als het geld dat de overheden om hen te redden van de auto, zou zijn om te ondersteunen en verbeteren van de mobiliteit, kunt u nog steeds geen sympathie voor. Echter, het geld genomen uit de auto als melkkoe wordt vooral gebruikt als de hoeksteen van de begroting.

Meer informatie: http://www.stuttgart-radar.de