You are here: Home » Recreation / Autos » Verschillende soorten telefoonhouders

Verschillende soorten telefoonhouders

Het gebruiken van een telefoonhouder in uw auto is naast veilig, ook heel handig. Telefoonhouders met bijvoorbeeld een zuignap zijn op meerdere plekken in uw auto te plaatsen, bijvoorbeeld op het raam of op uw dashboard. Op deze manier kunt u de telefoonhouder ook weer gemakkelijk verplaatsen, voor optimaal zicht op het scherm wanneer u bijvoorbeeld de navigatie gebruikt. Het is daarnaast ook van belang dat de telefoonhouder van goede kwaliteit is, zodat er niets met uw dure smartphone kan gebeuren.

Telefoonhouder met zuignap

Zoals hierboven genoemd zijn er verschillende soorten telefoonhouders. Een autohouder voor uw telefoon met zuignap kan bijvoorbeeld heel handig zijn als u de houder wil kunnen verplaatsen. De zuignap is gemakkelijk te plaatsen en verwijderen, en kan naast uw voorruit, ook op uw dashboard geplaatst worden. Vaak zijn deze houders ook nog eens 360 graden te draaien, voor de ideale stand van uw telefoon.

Telefoonhouder in uw ventilatierooster

Ook zijn er houders die u op het ventilatierooster van uw auto plaatst. Deze telefoonhouders zijn compacter dan die met zuignap, maar kunnen maar op een plek geplaatst worden. Daarnaast zijn ze vaak minder draaibaar. Met de grote schermen van de smartphones van tegenwoordig is een autohouder voor uw telefoon als deze, over het algemeen wel veiliger. Doordat hij geplaatst moet worden op het ventilatierooster en niet op de ruit van de auto, belemmert uw telefoon namelijk nooit uw zicht.

Telefoonhouder met magneet

Tegenwoordig zijn er ook telefoonhouders die werken met een magneet. U plaatst dan een magneetje achter op uw telefoon, die zich stevig vastgrijpt aan de houder in uw ventilatierooster. Een andere optie is een telefoonhoesje waar de magneet al in zit, deze werkt verder op dezelfde manier, maar hier zie je de magneet niet zitten. Bij beide opties is de telefoon 360 graden te draaien. Of deze ‘houder’ uw telefoon ook echt stevig vasthoudt wanneer u bijvoorbeeld over een onverharde weg rijdt, is nog maar de vraag. De telefoon hangt namelijk als het ware aan de magneet.

http://www.telefoonhouderwinkel.nl