Mini club zuidholland
Image default
Entertainment

Waarom je naar escape room Amersfoort wilt

In Nederland kun je op allerlei plekken en in allerlei steden een escape room boeken. De activiteit is enorm populair voor zowel zakelijke als particuliere uitjes. Als je kiest voor escape room Amersfoort heeft dat een aantal voordelen. Je kiest eens een andere plek dan de voor de hand liggende grote steden en je kunt een mooi dagprogramma maken dat anders is dan anders. Je hebt genoeg mogelijkheden om de dag aan te vullen en je kunt kiezen uit verschillende thema’s voor de escape. Kortom voor een geslaagde dag moet je in Amersfoort zijn. In dit artikel vertellen we je waarom.

Verschillende thema’s met bloedstollende plotwendingen

In escape room Amersfoort vind je verschillende thema’s die allemaal garant staan voor een uur lang spanning en sensatie. Je bepaalt zelf welk thema je wilt ervaren en als je wilt kun je ze natuurlijk ook allemaal een keer doen. Of je nu op zoek wilt naar de dief van ingewanden in een mortuarium, de serial killer gaat ontmaskeren die onschuldige mensen in een berghut op gruwelijke wijze vermoordt of als Harry Potter een mysterie oplost, je gaat een heerlijk avontuur tegemoet. Elk thema is tot in detail uitgewerkt en voelt levensecht.

Combineer escape room Amersfoort met stadsbezoek

Combineer een bezoek aan escape room Amersfoort met een bezoek aan de stad. Waan je in de middeleeuwen met allerlei prachtige bezienswaardigheden. Amersfoort is een stad met een rijke historie en zeker een bezoek waard. Het is misschien niet de eerste stad waar je aan denkt bij een groepsuitje en juist daarom zo leuk. Iedereen heeft wel eens een bezoek gebracht aan de grote steden, dus wees origineel en kies eens voor wat anders.

Maak er een mooi dagprogramma van

Je kunt rond escape room Amersfoort een heel dagprogramma maken om je gasten te vermaken. Amersfoort kent vele mooie plekken en leuke locaties waar je lekker kunt eten en drinken. Je kunt allerlei historische bezienswaardigheden bezoeken of een rondleiding door de stad doen. Er is genoeg te beleven voor iedereen, van jong tot oud. Je zult versteld staan van de mogelijkheden. Wist je bijvoorbeeld dat er in Amersfoort een Notre-Dame staat waar je een rondleiding kunt krijgen? Daarvoor kun je gewoon in Nederland blijven en hoef je niet helemaal naar Parijs af te reizen.

Centrale ligging escape room Amersfoort

Door te kiezen voor escape room Amersfoort maak je een slimme keuze qua locatie. Een escape room in Amersfoort ligt bijvoorbeeld meer centraal in Nederland dan een escape room in Rotterdam, en is daarmee voor iedereen goed te bereiken. Dat is handig qua reistijd voor alle deelnemers. Omdat de stad minder groot is dan de meeste grote steden is het er minder druk en makkelijker om te parkeren. Toch is de stad groot genoeg om goede voorzieningen te hebben. De stad is prima bereikbaar met het openbaar vervoer en de verbindingen zijn goed. Je maakt het helemaal makkelijk voor alle deelnemers als je de dag zo plant dat iedereen na de files kan rijden. Dan begint iedereen ontspannen aan het uitje en wordt de dag zeker geslaagd.