Mini club zuidholland
Image default
Eten en drinken

Een goeie catering in Hengelo

Bent u opzoek naar een goede catering in Hengelo dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u een lekker en goed buffet met goed kwaliteit vlees en groente en rauwkost. Onze service is zeer goed en wij helpen u met al uw partijen. Bij ons doen wij al het werk en kunnen jullie lekker genieten. Onze catering in Hengelo is van hoge kwaliteit en heeft goede recensies van onze klanten. Bij onze slagerij catering in Hengelo zijn er verschillende mogelijkheden waardoor jij je heerlijke buffet kan samenstellen voor groepen van groot tot klein.

Verschillend mogelijkheden

Bij onze catering in Hengelo zijn er veel verschillende mogelijkheden en opties wat betreft buffet en service. Bij ons krijg jij het beste vlees van onze slager geleverd met salades en rauwkost. Ook krijg je bij ons stokbrood en sauzen erbij. Onze buffetten worden geleverd in warmhoud bakken waardoor het buffet lekker warm blijft. Ons buffet is overigens te bestellen in verschillende portie groottes waardoor je er eventueel ook twee dagen van kan eten. Wij helpen u bij een buurtfeest, verjaardag of andere feesten. Dus weet u niet wat u voor buffet moet doen bij uw feest? Dan bent u bij onze catering in Hengelo aan het juiste adres!

Feesten en partijen

Bij onze catering in Hengelo zijn wij van de partij bij elke feesten of partijen van u. Ook zijn wij van de partij bij uw 50+ feest en helpen wij bij het helpen van een abraham of dat soort dingen. Bij ons kunt u ook verschillende dingen inhuren voor uw feesten en partijen. Onder andere, statafels, stoelen, tafels, barkrukken, bier tappen, party tenten en meer. Kortom; bent u opzoek naar een catering in Hengelo wie zorgen voor een geheel plaatje met een groot arrangement en een lekker buffet van goede kwaliteit. Kom dan naar ons!