Mini club zuidholland
Image default
Vervoer en transport

Met je motor op reis met het motortransport

Wanneer je op reis gaat en je bent een echte motor fanaat dan wil je natuurlijk je motor niet achterlaten. Met de betrouwbare motortransport hoeft dit ook helemaal niet en neem jij jouw motor lekker mee naar de bestemming waar jij naartoe op reis gaat. Je motor wordt op een vakkundige en vooral zorgvuldige manier getransporteerd. Dit wordt gedaan door middel van een speciaal ingelegde trailer in de vrachtwagen die ervoor zorgt dat de motor tijdens het transport stabiel blijft staan en op een veilige manier naar jouw bestemming wordt gebracht. Wanneer jij dan aankomt met je vliegtuig staat jouw motor al helemaal voor je klaar.

 

Kratten voor het motortransport zorgen voor veiligheid

Het motortransport wordt gedaan door middel van speciale kratten, wat mogelijk maakt meerdere mortoren te vervoeren, maar deze elkaar niet te laten beschadigen. In de krat wordt de motor geplaats, met eventueel andere benodigdheden en onderdelen van de motor die je nodig hebt. Je kunt de motor thuis laten ophalen een aantal dagen voordat jij het vliegtuig in stapt. Ook kun je de motor zelf bij het motortransport afleveren op een centraal punt in het land. De motoren zijn tijdens het motortransport allrisk verzekerd en dit is dus tegen transportschade, diefstal en brandschade.

 

Een collectief transport voor de motoren

Het vervoeren van de motor met het motortransport is zeer goedkoop, omdat dit gedaan wordt op een collectieve basis. Omdat er meerdere motoren worden getransporteerd kan de prijs aanzienlijk laag blijven. Voor het transporteren van een enkele motor betaal je al snel een hoger bedrag. Je moet namelijk wel rekening houden met het motortransport waar tolwegen en kosten voor brandstof voor moeten worden gemaakt. Dit is voor de heen- en terugreis en daarom is het vervoeren op deze manier een stuk goedkoper en is het motortransport ook aan te raden.