Mini club zuidholland
Image default
Vervoer en transport

Voor welke diensten kun je terecht bij een taxi

Een taxi zorgt ervoor dat je van plek a naar b wordt gebracht. Vtm Taxi maastricht zorgt ervoor de de passagiers op een veilige en comfortabele manier naar hun gewenste locatie worden gebracht. Er wordt gezorgd dat jouw rit helemaal aan jouw wensen voldoet aan jouw eisen. Als je bepaalde eisen hebt dan kan je dit altijd doorgeven. Ze doen er alles aan om jou de ultieme reiservaring te geven. Als je in een grotere groep wilt reizen is dat ook geen probleem. Je hoeft alleen maar door te geven met hoeveel mensen je wilt gaan reizen en alles wordt geregeld. Er worden ook verschillende diensten aangeboden. Je kan kiezen voor luchthavenvervoer, groepsvervoer, zakelijk vervoer, directievervoer, chauffeursdiensten, thuisbrengservice en shuttle service.

Luchthaven vervoer

Als je op vakantie gaat heb je natuurlijk wel vervoer nodig om naar de luchthaven te gaan. Er vertrekken vluchten rond elk tijdstip van de dag. Daarom is het handig als er ook vervoer wordt aangeboden in de avond en in de nacht. Bij Vtm Taxi kun je rond elk tijdstip van de dag terecht. Het maakt niet uit hoe laat het is. Er wordt naar alle luchthavens in Nederland en grensgebieden gereden. De luchthavens die daarbij horen zijn Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Den Haag Airport, Maastricht Aachen Airport, Groningen Airport, Brussels Airport Charleroi Airport, Ostend Bruges Airport, Antwerpen Airport en Düsseldorf Airport. Je kan naar al deze luchthavens gebracht worden. Je kan er ook nog voor kiezen om jezelf op te laten halen van de luchthaven. Als je speciale eisen hebt kan je dit doorgeven. Er wordt dan gezorgd dat de rit aan jouw eisen voldoet. 

Groepsvervoer en zakelijk vervoer

Vtm Taxi is heel goed in groepsvervoer en zakelijk vervoer. Als je in een groep ergens naartoe wilt dan moet er natuurlijk wel genoeg ruimte voor zijn. Het is soms ook zo dat de groepen bagage bij zich hebben. Je kunt doorgeven met hoeveel personen je bent en hoeveel bagage je hebt. Er wordt dan voor gezorgd dat er voldoende ruimte is voor iedereen. Als je met een hele grote groep bent worden er meerdere busjes geregeld. Zo kun je met iedereen tegelijkertijd vertrekken. Vtm Taxi ook goed in zakelijk vervoer. Mensen die gebruik maken van zakelijk vervoer hebben vaak eisen. Je hoeft de eisen alleen maar door te geven en er wordt voor gezorgd dat ze aan de eisen voldoen. Er wordt ook gereden in een luxe en comfortabele auto.