Mini club zuidholland
Image default
Woningen

Ons bedrijf zal al uw vragen beantwoorden en de beste optie aanbieden

Ons bedrijf zal al uw vragen beantwoorden en de beste optie in de kortst mogelijke tijd selecteren. Bij onze activiteiten laten we ons leiden door de wensen van klanten en markttrends. Ons doel is om u te helpen navigeren op de onroerendgoedmarkt en de beste deals te vinden die bij uw budget passen. Ons makelaarskantoor is een gespecialiseerd makelaarskantoor dat professionele diensten verleent op de onroerendgoedmarkt en klanten de meest comfortabele voorwaarden biedt voor wederzijds voordelige samenwerking bij de aan- / verkoop van appartementen, huizen, delen van huizen, landpercelen, commercieel vastgoed.
Als u een appartement voor een dag, een maand of een jaar nodig heeft, kunt u bij ons terecht, wij hebben meer dan 100 appartementen in onze database.

We hebben twee soorten appartementen:

• De meeste zijn appartementen van partners waarmee we samenwerken. Hierdoor kunt u voor elke prijs en in elk gebied een optie vinden.

• 40 appartementen worden beheerd door het bedrijf. We zijn verantwoordelijk voor hen met onze reputatie. We vullen ze zelf in, bewaken de technische staat, de kwaliteit van de schoonmaak, en dan regelen en helpen we gasten met accommodatie.

Alle appartementen zijn uitgerust met huishoudelijke apparaten, schoon beddengoed en handdoeken, de nodige keukengerei en onbeperkt internet.

Wij bieden bedrijven girale betalingen en alle documenten voor de boekhouding, transfers vanaf de luchthaven en het treinstation.

Wij garanderen netheid, comfort en kwaliteitsservice!

 

 

 

Appartement te koop

https://be.propenda.com/