Mini club zuidholland
Image default
Zakelijk

Training locatie

Als voetbalclub, hockeyvereniging, tennisclub of handboogschutters wil je je steeds zo goed mogelijk voorbereiden op weer een nieuw seizoen. Dat doe je het liefst op een perfecte locatie met sportfaciliteiten in de directe nabijheid. Een dergelijke training locatie is De Ruwenberg in Sint Michielsgestel. Het hotel beschikt over liefst 196 kamers, die allemaal zijn voorzien van gratis internet. Bovendien zijn de in- en outdoor sportmogelijkheden enorm.

Koel heerlijk af na de training in het indoor zwembad

Ga maar na, training locatie De Ruwenberg beschikt over een eigen joggingbaan, waar je steeds de spieren op kunt warmen. Daarnaast is er een mini voetbalveld aanwezig en ligt er een beachvolleybalveld op je te wachten. Er is gelegenheid tot het spelen van tennis- en squash, terwijl er in de training locatie ruim voldoende wellness voorzieningen zijn en je heerlijk afkoelt in het indoor zwembad. Ook in de fitnessruimte is het goed toeven. Deze ruimte beschikt over alle gewenste, moderne apparaten. Alle ruimtes van training locatie De Ruwenberg zijn overigens modern ingericht.

Prima samenwerking met de buurtclubs

Door een prima samenwerking met de plaatselijke voetbalclub kun je ook op de velden van deze club terecht en kies je zelf voor kunst- of natuurgras. Bovendien kan en mag gebruik gemaakt worden van de velden van hockeyvereniging Den Bosch. Deze velden liggen op nog geen vijf kilometer van de training locatie, de voetbalvelden zijn met twee kilometer nog dichterbij. Ook kan eventueel gebruik gemaakt worden van de accommodatie van de tennisclub in de buurt. En dus is de conclusie gerechtvaardigd dat training locatie De Ruwenberg alles heeft waar je als sportvereniging naar zoekt in aanloop naar een nieuwe seizoen. In Sint Michielsgestel leg je altijd een solide basis voor weer een succesvol seizoen. Onder meer de dames van het Duitse voetbalteam gingen je al voor. Zij verbleven liefst drie weken naar volle tevredenheid op training locatie De Ruwenberg.