Mini club zuidholland
Image default
Aanbiedingen

3 tips voor het kiezen van de perfecte tuinset

Wanneer je een nieuwe tuinset uit gaat kiezen, zijn er veel dingen waar je rekening mee moet houden. Het moet met name lekker zitten, maar het is ook niet onbelangrijk dat de tuinset er mooi uitziet in je tuin. Dus ga je een tuinset kopen? Lees onze 3 tips met waar je allemaal aan moet denken!

 

Eisen

Wat zijn de eisen waaraan je tuinset moet voldoen? Om dit te bepalen, is het eerst handig om een tekening te maken van je tuin. Schets een aantal ideeën van hoe je je tuin ingedeeld wil hebben. Meet je tuin ook op en zet de afmetingen in de tekeningen. Speel met de tekeningen en probeer veel verschillende indelingen uit. Teken verschillende soorten tuinsets om te kijken wat het beste past. Past een loungehoek met een bijzettafel goed in je tuin? Of kan je beter kiezen voor een tweezitsbank en een tafeltje dat tegelijk kan functioneren als stoel? Hier over nadenken zal enorm helpen met het uitkiezen van de perfecte tuinset voor jou!

 

Kleur

Nadat je hebt bepaald aan welke eisen je tuinset allemaal moet voldoen, kan je gaan nadenken over de kleur. De kleur van je tuinset is erg belangrijk; het is een groot onderdeel van je tuin en zal een grote invloed hebben op de sfeer. Kies bijvoorbeeld een kleur die ook past bij de inrichting van je huis om één geheel te creëren. Zwart kan een goede kleur zijn wanneer je een strakke, moderne uitstraling wil creëren. Wil je liever een natuurlijk en huiselijk gevoel krijgen wanneer je in je tuin zit? Kies dan voor houten tuinmeubilair. 

 

Comfort

Ten slotte is het natuurlijk belangrijk dat je comfortabel kan zitten op je tuinset. Probeer dus vooral verschillende tuinsets uit om erachter te komen wat het beste voor jou werkt. Om ervoor te zorgen dat je écht lekker zit, is het aanschaffen van kussens een echte aanrader. Zo kan je uren genieten van je tuinset. Daarnaast geven kussens net die finishing touch om je tuin helemaal op te vrolijken. Combineer kussens in verschillende kleuren en van verschillende materialen om de tuin mooi aan te kleden!

 

 

https://www.miniclubzuidholland.nl/