Mini club zuidholland
Image default
Aanbiedingen

5 Trends voor herenmode in de zomer van 2022!

De zomer is hier! We kunnen weer genieten van het warme weer en leuke dingen doen. Daarnaast zijn er verschillende modetrends verschenen voor de zomer van 2022. Weet jij al welke trends dat zijn? Zo niet, dan kunnen wij jou helpen! Wij geven je een introductie van de modetrends voor komende zomer. Zo heb je nog even de tijd om je garderobe aan te vullen. Lees dus snel verder en laat je inspireren!

T-shirts in grote maten 

Oversized t-shirts zijn nog steeds erg populair. Aangezien andere kledingstukken ook ruimer worden, is het logisch dat dit ook het geval is met T-shirts. In veel kledingwinkels vind je tegenwoordig alleen nog maar T-shirts in losse en oversized pasvorm. Draag ze gerust in felle kleuren, je zult zeker niet de enige zijn dit seizoen. 

Oversized shorts

Ook korte broeken worden wat ruimer! Ze zullen niet langer zijn dan driekwart shorts. Ze zullen breder zijn, zowel in de breedte als in de lengte. Op die manier past de korte broek bij het oversized t-shirt. 

Lichtgekleurde schoenen

Je kunt je sneakers in een felle kleur kopen. Zo kunnen ze lekker opvallen. Denk aan neonkleuren en andere felle kleuren. Er zijn veel verschillen tussen de schoenmodellen. We hadden het allemaal nooit verwacht, maar ook de sandalen hebben hun comeback gemaakt!

Leren jassen

Na een paar jaar waarin ze minder aanwezig waren, zijn leren jassen weer helemaal terug! Net als veel andere kledingstukken kunnen leren jassen een paar maten groter worden gedragen. Ze worden in verschillende kleuren gedragen, maar het traditionele zwarte leren jack is net zo populair. 

Wijde boxershorts

Heb je genoeg van strakke boxershorts? Veel mannen stappen over op de losse boxershort. Veel mannen vinden ze comfortabeler en minder knellend. Bovendien worden ze gedragen in een verscheidenheid van felle kleuren en vrolijke prints. Bij Underwear District vind je ondergoed in talloze kleuren en met talloze prints van verschillende (hoogwaardige) merken. https://www.underweardistrict.nl/nl/