Mini club zuidholland
Image default
Recreation / Autos

AutoTotaal: Garage in Ede met veel voordeel

Bent u op zoek naar een garage in Ede? AutoTotaal staat dan graag voor u klaar. Het is niet zomaar een autobedrijf; wij staan voor veel voordeel en veel garantie. Zo weet u dat u altijd zeker bent van een goede aankoop. Geen kleine lettertjes of addertjes onder het gras. Wij staan niet alleen klaar voor particuliere klanten maar ook voor zakelijke klanten. 

Onderhoud bij een garage in Ede

Bij AutoTotaal als uw garage in Ede bent u welkom voor onderhoud van uw auto. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om een kleine of grote beurt en maakt het ook niet uit in welk merk auto u rijdt. Als u regelmatig onderhoud laat doen voor uw voertuig, zorgt u ervoor dat u de bruikbaarheid van uw auto in stand blijft. Zo loopt u minder risico op beschadigingen of problemen met uw auto. Al lijkt onderhoud in eerste instantie vaak een grotere kostenpost, verlaagt het zeker de kosten die u moet doen voor het gebruik van uw auto. Welk merk u ook rijdt, bij ons kunt u de APK keuring laten doen. Deze kost 29 euro voor gas- en benzine voertuigen. Rijdt u diesel? Dan kost dit tien euro meer. Deze algemene periodieke keuring is wettelijk verplicht in Europa om de verkeersveiligheid van het land te bevorderen en/of te beschermen. Nieuwe auto’s moeten dit na de eerste vier jaar doen en daarna elke twee jaar. Is de auto al wat ouder? Dan moet de APK keuring elk jaar gedaan worden. Zonder een geldige APK keuring is het niet toegestaan om met uw voertuig de weg op te gaan. 

Andere diensten van AutoTotaal

Naast de APK keuring of klein onderhoud kunt u ook bij AutoTotaal terecht om uw distributieriem te laten vervangen. Dit moet u laten doen als uw distributieriem breekt. Als u deze riem dan niet laat vervangen, kunt u motorschade oplopen die niet meer terug te draaien is. Tot slot kunt u bij ons ook nog uw koplamp laten polijsten zodat u weer goed en helder de weg voor u kunt zien.