Mini club zuidholland
Image default
Mode en Kleding

De meest complete van bommel shop in Twente

Dé van Bommel shop waar je moet zijn

Hoge kwaliteitsschoenen uit eigen Nederlandse bodem. De schoenen van Van Bommel maken het waar, al meer dan 280 jaar! Sinds 1734 worden de schoenen geproduceerd in Moergestel, waar nog steeds de fabriek staat. De insteek was vanaf dag 1 helder. Hoge kwaliteit en hoge hoge service! 2 focuspunten die volledig worden gedeeld door Nijhof Schoenen Hengelo. Ons familiebedrijf bestaat al sinds 1929 en wordt sindsdien door familie Nijhof gerund met veel passie voor schoenenmode. Waar altijd een voorliefde voor bestand waren de schoenencollecties van Van Bommel. Niet voor niets dat je bij ons terecht kunt voor het grootste aanbod Van Bommel schoenen in Twente.

Een paar feitjes over het merk en de familie

Floris van Bommel schoenen hebben een bekende repuratie, maar wat weet je over het merk? Enkele feiten die je misschien niet wist.

 • Van Bommel produceert schoenen sinds 1734
 • De schoenfabriek was, is en blijft nog steeds in Moergestel
 • Het alweer de negende(!) generatie familie Van Bommel die het bedrijf runnen
 • Van de broers Reynier, Pepijn en Floris, maakt de laatste veel bekende modellen onder zijn eigen naam: Floris van Bommel
 • Een paar schoenen maken kost ca. 260 handelingen en worden tot op de dag van vandaag nog steeds met de hand gedaan
 • Het productieproces is nagenoeg gelijk aan die van honderden jaren terug en wordt overgebracht van vader op zoon

 

Klassiek Van Bommel nette heren schoenen in een nieuw jasje

Voordat we ingaan om de op de wat hippere floris van bommel collectie, is het om ook de nette geklede herenschoenen de bespreken van Va Bommel. Want waar deze collectie zich mee onderscheidt is de zeer hoogwaardige leer gebruik. De schoenen zijn voorzien van Nubuck, Suede en Nappa leer. De heren van Van Bommel hebben echter niet stil gezeten. Want hoe blijf je toch uniek en opvallend in deze tijd met zoveel aanbieders? Simpel. Ga terug naar de basis! Daarom zijn de mannen achter Van Bommel de afgelopen seizoenen druk bezig geweest met de restauratie van de pure Van Bommel collectie. Terug naar hoe een zuivere klassieke collectie eruit hoort te zien. Geen frivoliteiten, gewoon de ultieme klassieke Van Bommel collectie!

Zo vader, zo zoon: Floris van Bommel schoenen

Zoals eerder vermeld zijn momenteel de schoenen uit de floris v bommel collectie enorm populair. De reden is simpel. Ze zijn super hip en trendy en combineren de nieuwste mode met echte klasse. Dankzij unieke printjes, slangenleer, bijzondere kleurencombinaties en de herkenbare ‘F’ embleem weet je direct dat het om een echte floris van bommel gaat. Hierin wil je gezien worden.

Bij Nijhof Schoenen shop je daarom altijd de nieuwste collecties. Bovendien hebben wij de grootste voorraad in Twente en kun je de schoenen direct uit voorraad bestellen in nagenoeg alle maten. Benieuwd wat we bieden? Je kunt bij ons terecht voor;

 • Floris van Bommel dames sneakers
 • Floris van Bommel herenschoenen
 • Floris van Bommel geklede schoenen
 • Floris van Bommel laarzen
 • Floris van Bommel gympen
 • Floris van Bommel mocassins

Vergeet niet een bijpassende Floris Van bommel riem

Heb je eindelijk die super gave en unieke floris van bommel schoen, dan is het onvermijdelijk om er een mooie bijpassende riem bij te kopen. Gelukkig kun je de enige echte floris van bommel riem ook kopen bij Nijhof Schoenen. Omdat we weten hoe belangrijk kledingstijl is, bieden we naast de schoenen ook de mooiste leren riemen in onze winkel én webshop.

Koop de nieuwste Floris van Bommel herenschoenen bij Nijhof

Bezoek onze webshop en bestel de nieuwste schoenen met gratis verzending vanaf €99,95. Profiteer van een ruime voorraad en bestel online of bezoek onze prachtige winkel in Hengelo. Wij zijn elke dag geopend vanaf 09.00u en zondag van 13.00 – 17.00u.

https://www.nijhofschoenen.nl/