Mini club zuidholland
Image default
Mode en Kleding

Waarom een sport bh tijdens het hardlopen?

Waarom een sport bh tijdens het hardlopen?

 

Ben jij begonnen met hardlopen of doe je het regelmatig, dan is de kans vrij groot dat je al een sport bh draagt. Niet alleen omdat het een stuk fijner zit, maar ook omdat het je sportprestaties ten goede komt. Veel beginnende sporters vergeten vaak nog wel eens het belang van het dragen van een sport bh. Uiteraard logisch, want heel prettig zit het niet. Toch kunnen we je vertellen, dat je beter een sport bh kunt dragen, dan de klachten ervaren die je kunt krijgen wanneer je het niet doet. Vooral in je jongere jaren, waarin je nog vol in ontwikkeling bent, is het belangrijk je lichaam goed te verzorgen. Het ontzien van je borsten tijdens een flinke workout is er hier één van. Tijdens het hardlopen gaan je borsten namelijk flink heen en weer. Dit heeft als gevolg dat het weefsel in je borst het nodig te verwerken krijgt. Draag je dan geen sport bh, dan loop jij kan dat je borsten onherstelbaar beschadigen. Nog niet overtuigd, lees dan hier de aanvullende argumenten.

 

Hardlopen is intensief

 

Het maakt niet uit of je nu een paar honderd meter of een hele marathon gaat lopen, je zult merken dat wanneer je gaat hardlopen in een sport bh, die ervoor zorgt dat jij jezelf zult overtreffen als het aankomt op maximale prestaties. Niet voor niets is er namelijk uit onderzoek gebleken dat een sport bh maar liefst 90 procent van de schokken die je lichaam tijdens het lopen moet opvangen absorbeert. Je kunt je voorstellen wat voor impact dit heeft. Uiteraard is het de bedoeling dat je gaat hardlopen in een elomi bikini, want dan zullen je borsten alle kanten opgaan. In je sport bh hardlopen is gewoon simpelweg een stuk prettiger voor zowel jezelf als ook je gezondheid.

 

Ondersteuning tijdens het rennen.

 

Je zult merken, dat wanneer je een sport bh draagt, je jezelf ook een stuk lichter ervaart. Dit komt doordat je borsten tegen je lichaam worden aangeduwd en zo op deze manier één zijn met je lichaam. Het grote voordeel aan een speciale bh, is dat deze perfect zijn voor een bepaalde gelegenheid. Zo heb je naast een sport bh natuurlijk ook een voedingsbh. Deze is perfect om je kindje te kunnen voorzien van borstvoeding en een compressie bh voor na een medische of cosmetische ingreep. Zo is er dus voor ieder gelegenheid wel een passende bh.