Mini club zuidholland
Image default
Mode en Kleding

Wat is de beste tas om mee te nemen naar school?

Wat is de beste tas om mee te nemen naar school?

Ga jij graag naar school en wordt het tijd voor een nieuwe fase of werk je op een school en ben je toe aan een nieuwe tas? Er zijn diverse redenen te bedenken, waarom jij naar school gaat. Het maakt ook eigenlijk niet uit of je nu een leerling bent of een leerkracht? In beide gevallen ben je namelijk gewoon een leuke tas nodig, hoewel die niet alleen mooi moet zijn maar ook functioneel. Welke tas kun jij het beste meenemen naar school? Wij gaan je er meer over vertellen!

Een tas mag er mooi uitzien

Het mag niet alleen, maar je wilt ook graag dat je nieuwe tas er mooi uit ziet. Je kent het vast wel echt zo een moment dat anderen zeggen van wauw wat heb jij een mooie tas. Een matt nat tas is zo een merk, waarvan je direct denkt die zijn helemaal geweldig. Hoewel het hebben van een leren schooltas ook eigenlijk niet meer kan ontbreken. Ze kunnen namelijk tegen een stootje en blijven super lang mooi, zeker als je ze zo nu en dan onderhoudt.

De functionaliteit is belangrijk

Een tas moet zeker functioneel zijn, want je bent het dagelijks nodig. Denk, maar een aan de stapel boeken die je mee moet slepen of juist alle proefwerken die je mee moet nemen. Als we kijken naar het laatste is het erg belangrijk dat een tas functioneel, maar bovenal praktisch is. Heb jij wel eens gedacht aan het kopen van cowboy tassen? Een merk met veel keuze en de tassen zijn gemaakt van zeer goede kwaliteit. Wat is jouw favoriete kleur?

Onderhoud kan belangrijk zijn

Als jij je tas echt mooi wilt houden en graag wilt dat deze het hele schooljaar mee kan, dan is het erg verstandig je nieuwe tas af en toe te onderhouden. Stel dat je een leren tas hebt, dan kan het handig zijn deze te behandelen. Een tas van een ander soort materiaal zou je misschien kunnen bespuiten met een speciale spray. Door dit te doen zorg jij er voor dat de tas vuilafstotend is en in sommige gevallen worden ze zelfs waterafstotend. Je tas kan op deze manier een hele lange tijd mee gaan. Zou jij willen dat jouw tas een heel schooljaar mee gaat of wissel je liever halverwege het jaar naar een nieuwe tas?