Mini club zuidholland
Image default
Banen en opleidingen

Elektromonteur technische dienst m/v

Als monteur op de technische dienst van een procesbedrijf ben je verantwoordelijk. Elke dag repareert u de apparatuur alleen of samen met andere monteurs en lost u de storingen op, zodat de procesapparatuur weer snel kan draaien. Je wijst werk toe op basis van werk. Je kunt werken in verschillende productiemethoden in verschillende delen van het bedrijf. Daarnaast zorg je voor preventief onderhoud en maak je aanpassingen aan de machine en installatie. Tijdens uw werkzaamheden houdt u zich altijd aan de geldende veiligheids- en milieubeschermingsmaatregelen. Je zorgt voor een goed beheer en communicatie over onderhoud.

Waar ga je werken?

Je werkt voor een toonaangevend bedrijf in additieve productie. Zo worden additieven (additieven) gebruikt als oppervlaktemodificatoren in verven en inkten. Kenmerkend voor het bedrijf is de actieve deelname van medewerkers en een open cultuur met korte communicatiekanalen. De technische dienst is twee dagen lang niet hetzelfde. Wanneer er een storing optreedt, is niet alleen technische ondersteuning vereist, maar zijn ook bekwame technici vereist om het noodzakelijke preventieve onderhoud uit te voeren op verschillende procestechnologie-apparatuur. Kortom een ​​uitdagende baan met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Wat zijn je taken?

-Onderhouden en repareren van bestaande procesapparatuur en aanverwante machines;

-Reparaties of onderhoud zo efficiënt mogelijk uitvoeren;

-Neem de toepasselijke veiligheids- en milieumaatregelen in acht tijdens reparaties of onderhoud;

-Zorgen en handhaven van de orde en netheid van de werkplek;

– Besteed aandacht aan het beperken en voorkomen van schade aan gezondheid en milieu;

-Doelstellingen bereiken (kwaliteit en milieu).

Beschrijving van de baan

Als elektricien op de technische dienst van een procesbedrijf ben je verantwoordelijk. Elke dag repareert u de apparatuur alleen of samen met andere monteurs en lost u de storingen op, zodat de procesapparatuur weer snel kan draaien. Je wijst werk toe op basis van werk.

Werkervaring

Mechanische elektrische installaties-Je hebt minimaal een MBO-3 diploma elektrotechniek of E&I. -Je hebt ervaring met het onderhouden van technische apparatuur in vergelijkbare industrieën. -Je bent gemotiveerd, leergierig en kunt goed presteren in het team. -U bent klaar om hulpdiensten te runnen.

Overige

Maak kennis met de goede arbeidsomstandigheden van CAO

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/technische-installaties.html