Mini club zuidholland
Image default
Banen en opleidingen

Projectleider Wegenonderhoud

Jouw verantwoordelijkheden

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor het leiden van wegenonderhoudsprojecten, waaronder rioolwaterzuivering, voegopvulling, gietasfalt, betononderhoud, diverse trottoirs, bestratingen … Je werkt nauw samen met de administratieve en technische dienst van de afdeling bouwtechniek. Je staat in voor het opstellen van het projectplan en de coördinatie van je team en de projectleider staat in voor de communicatie met klanten (voornamelijk met overheden en aannemers). Het is ook een van uw verantwoordelijkheden om schema’s op te stellen en rapporten terug te sturen. Je volgt en controleert medewerkers op de site.

Jouw profiel

Je hebt een diploma burgerlijk ingenieur of industrieel ingenieur en beschikt over minimaal 8 jaar relevante ervaring. Je hebt gedegen ervaring op het gebied van personeelsmanagement en beschikt over de vaardigheden om een ​​team te leiden en samenwerking te stimuleren en te bevorderen. De projectleider heeft een flexibele en stressbestendige instelling en kan snel reageren op calamiteiten of problemen.

Ons aanbod

Als je lid wordt van de familie Brunel, krijg je een contract voor onbepaalde tijd, een marktconform salaris en aanzienlijke aanvullende wettelijke voordelen. Het lijdt geen twijfel dat Brunel je zal begeleiden bij het eerste project, maar we zullen verder gaan … we zullen ervoor zorgen dat we je voorbereiden op een nieuwe en opwindende uitdaging in de toekomst. Bij Brunel ben je hier niet voor werk, maar voor een carrière!

https://www.vindazo.be/vacatures/projectleider-spoorwegen.html