Mini club zuidholland
Image default
Aanbiedingen

Koffiemok professioneel laten bedrukken? 4 ideeën om jouw werknemers mee te verrassen

Koffiemok professioneel laten bedrukken? 4 ideeën om jouw werknemers mee te verrassen

Wil je jouw werknemers eens verrassen met een zelf ontworpen koffiemok die je professioneel hebt laten bedrukken, maar ben je momenteel helaas vrij inspiratieloos? Dat kan natuurlijk gebeuren. Daarom geven wij jou in deze blog vier ideeën om op een koffiemok te laten drukken. Lees dus snel even verder om wat mogelijke ideeën op te doen.

Een motiverende tekst of quote

De motivatie onder werknemers om te werken kun je als werkgever op meerdere manieren bewerkstelligen en aanwakkeren. Bijvoorbeeld door bonussen uit te delen, regelmatig samen leuke activiteiten te ondernemen, ruimte te bieden voor inspraak en ga zo maar door. Soms kan een koffiemok met daarop een motiverende tekst of quote ook al heel veel doen. Weet je niet zo goed wat voor tekst of quote je op de mok kunt laten drukken? Maak dan gebruik van het internet want daarop vind je duizenden zo niet miljoenen verschillende korte teksten en quotes die zich hier perfect voor lenen.

Een terugkerende uitspraak van die ene collega

Naast een korte tekst of quote van het internet kun je natuurlijk ook een terugkerende uitspraak van een collega laten afdrukken. In ieder team zit er wel één collega tussen die vrijwel iedere dag weer die ene zelfde uitspraak eruit flapt en waar iedereen keer op keer weer dubbel om ligt. Wil je je werknemers flink aan het schaterlachen krijgen? Laat dan deze uitspraak professioneel afdrukken op koffiemokken die je aan het gehele team kunt uitdelen.

Een foto van het gehele team

Nog zo’n leuk idee is om een koffiemok te laten bedrukken met een foto van het gehele team. Het is natuurlijk wel zo leuk om een recente foto te kiezen en eentje waar ook echt iedereen op staat. Misschien heb je nog wel enkele foto’s van een teamuitje die erg geschikt zijn hiervoor. Of laat een nieuwe foto maken, bijvoorbeeld onder het mom van “teamfoto voor op de website” zodat jouw idee nog enigszins geheim blijft.

Koffiemok met jouw bedrijfslogo erop

Wanneer je trots bent op je bedrijf en alle werknemers die het toch iedere dag weer voor elkaar weten te krijgen, kun je ook kiezen voor koffiemokken met logo van Loopper. Bij Loopper kun je jouw bedrijfslogo professioneel op diverse producten, waaronder koffiemokken dus, laten drukken.

https://www.loopper.nl/