Mini club zuidholland
Image default
Aanbiedingen

Op zoek naar een houten dressoir? Kies voor mangohout!

Steeds vaker zie je een dressoir van mangohout als pronkstuk in een woonkamer staan. Het is vanwege de vele lades en deuren een ideaal meubel om je spullen op te bergen. Het voordeel is dat je huis dan opgeruimd en netjes blijft. Daarnaast is een dressoir uitermate geschikt om allerhande voorwerpen op te plaatsen. Je kunt het volledig naar wens inrichten. Zo kun je er familiefoto’s op kwijt, maar een dressoir van mangohout leent zich ook perfect voor bijvoorbeeld planten, vazen of glazen.

Veel variatie in kleur

Mangohout heeft de afgelopen jaren flink aan populariteit gewonnen in Nederland. Het massieve hardhout komt uit India. Al zijn niet enkel de mangohouten dressoirs die de woonkamers sieren. Vrijwel ieder houten meubel is tegenwoordig ook te verkrijgen in mangohout. En dat is vrij logisch. Mangohout kenmerkt zich door het hebben van veel variatie wat betreft de kleur. Het zorgt voor een warme en unieke uitstraling. Daarnaast creëert een mangohouten dressoir een bepaald soort gezelligheid in een ruimte. Zeker in je woonkamer, waar je vaak de meeste tijd doorbrengt, is dat meer dan welkom.

Milieuvriendelijk en milieubewust!

Daarnaast heeft een mango dressoir erg weinig onderhoud nodig. Eens in de zoveel tijd een keer met een vochtige doek eroverheen is al genoeg. Een dressoir van mangohout staat dan ook bekend Wanneer je een mangohouten dressoir aanschaft, ben je ook nog eens milieubewust bezig. In India worden de bomen namelijk pas gekapt wanneer deze niets meer bijdragen aan de voedselproductie. Simpel gezegd: wanneer de mangoboom geen mango’s meer produceert.

Kom je opslag tekort? Kies voor een dressoir!

Met een dressoir van mangohout creëer je extra opslagruimte in je huis, zonder dat je woning vol komt te staan met enorm veel kasten. Het is in feite gewoon een kleine kast die je tegen de muur zet. Er blijft boven het dressoir voldoende ruimte over om de muur te vullen, bijvoorbeeld met foto’s, schilderijen of spiegels. Dat zorgt toch voor een andere uitstraling dan wanneer er een grote kast in je woonkamer staat.

Meubybroers

Wil je graag een dressoir van mangohout kopen? Neem dan eens een kijkje in de webshop van Meubybroers. Online bestellen is heel eenvoudig. Zoek je toch wat anders en denk je meer te hebben aan een mangohout buffetkast of mangohout tv-meubel? Ook deze meubels behoren tot hun uitgebreide assortiment. Kom je er niet uit? Schakel dan hulp in, want zij adviseren je maar wat graag!

 

https://meubybroers.nl/

Gerelateerde artikelen

The commercial transaction of IPv4 addresses is booming business

Door weer en wind toch een mooi zwembad: zo doet u het!

En U, meneer, het is beter om contextuele reclame uit te stellen