Mini club zuidholland
Image default
Aanbiedingen

Waarom adverteren via TikTok?

Wie zich een beetje met social media bezig houdt, weet dat TikTok niet meer weg te denken is uit het huidige medialandschap. TikTok is een social media platform waar korte video’s gedeeld kunnen worden. Inmiddels is het uitgegroeid tot een dienst die niet alleen voor creators interessant is, maar ook voor marketingdoeleinden. TikTok biedt namelijk veel interessante mogelijkheden voor jouw bedrijf.

 

Waarom TikTok Adverteren?

TikTok Adverteren biedt bedrijven de mogelijkheid om gemakkelijk een jonge doelgroep aan te spreken. Hiernaast heeft TikTok nog meer mogelijkheden. Het medium is jong en groeit daarom nog elke dag. Dit is zichtbaar in het gebruikersaantal. Waar TikTok in 2017 nog 65 miljoen gebruikers had, zijn dat er inmiddels meer dan 1 miljard. TikTok is ook nog eens erg toegankelijk. Je hoeft niet veel verstand van video’s te hebben om een goede advertentie te maken. 

 

De voordelen van het adverteren met TikTok

Dit zijn de voordelen van het promoten van jouw bedrijf, product of dienst via TikTok:

  • Er zit een jonge doelgroep op de app

  • Je hebt een duidelijke meetbaarheid

  • Je kan doorverwijzen naar externe websites

  • Er zijn veel verschillende targeting mogelijkheden

  • Het is een snel groeiend platform

  • Het adverteren is relatief goedkoop

 

Kan iedereen met TikTok adverteren?

TikTok adverteren is niet voor iedereen. Om van diensten zoals het Business Center gebruik te maken, heb je een Business-account nodig. Deze kun je gemakkelijk aanvragen. TikTok helpt je zelfs met een paar voorinstellingen die te maken hebben met jouw bedrijf en je doelstellingen. Dit is handig, omdat zij zelf natuurlijk het best weten wat er op TikTok het handigst is om te gebruiken.

 

Wat zijn de kosten van het adverteren via TikTok?

De kosten van het adverteren via TikTok verschillen erg. Het ligt er namelijk aan wat voor advertentie soort je wilt inzetten en voor hoelang je dit wil doen. De ene soort video is bijvoorbeeld goedkoper dan de andere. Waar je voor kiest, ligt vooral aan wat bij jouw doelstelling past. 

 

Ook TikTok gebruiken met jouw bedrijf?

Ben je overtuigd en wil je ook TikTok gebruiken met jouw bedrijf, maar vind je het lastig om te beginnen? Dat snappen wij helemaal! De social marketeers van Traffic Today helpen jou graag bij het adverteren met TikTok!

 

https://www.traffictoday.nl