Mini club zuidholland
Image default
Recreation / Autos

Wat is een lichaamsdroger en waarom kun je niet langer meer zonder?

Een dagje naar de wellness sla jij nooit over, want door al het thuiswerken en het maken van lange dagen heb jij eens in de zoveel tijd een dagje spa wel verdient. Een paar uur in de watten gelegd worden, heerlijke massages kunnen ervaren en tot rust komen in de sauna en andere faciliteiten: dáár heb jij behoefte aan. Toch is dit door de huidige omstandigheden momenteel niet mogelijk, waardoor je op zoek bent gegaan naar alternatieven voor het tot rust komen in de spa. Het bad vol laten lopen, geurkaarsjes aan en komkommertjes op de ogen kwam aardig in de buurt, maar toch miste er voor jouw gevoel nog wat. Op die manier kwam je terecht bij de lichaamsdroger, die je nu geen dag meer in je leven kunt missen.

Wat is een full body dryer?

De lichaamsdroger kan beschouwd worden als een gigantische föhn voor het lichaam, bedoeld als alternatief voor het afdrogen met een handdoek. Omdat de handdoek niet langer meer benodigd is in de badkamer, is de full body dryer van Lavicta geschikt voor ouderen, mensen met mobiliteitsproblemen, personen die huidproblemen ervaren én mensen die zichzelf wat meer comfort gunnen. De aqua breeze die de lichaamsdroger produceert, is namelijk een genot voor het lichaam en doet je even wegdromen naar een zwoele zomeravond. Na het douchen activeer je de föhn met één druk op de knop, waarna je slechts een rondje hoeft te draaien om iedere druppel weg te blazen van het lichaam. Men omschrijf het ook wel als een warme deken van lucht, die over je heen valt.

Hoe kom ik aan een lichaamsdroger?

De lichaamsdroger van Lavicta bestel je eenvoudig op de website van het bedrijf, dus aarzel niet om een kijkje te nemen en jouw eigen body dryer aan de schaffen voor extra comfort in de badkamer!

https://lavicta.nl/