Mini club zuidholland
Image default
Gezondheid

Wat is mijn aandeel?

Wanneer je te veel stress ervaart in Deventer is het goed om eens na te gaan hoe jouw leven verloopt. Welke dingen zorgen ervoor dat er blokkades ontstaan waardoor je niet volledig kunt ontspannen? Het is allereerst slim om eens te letten op hoeveel uur slaap je pakt. Gemiddeld zou je rond de acht uur slaap moeten krijgen. Te weinig uur zorgt ervoor dat je nog veel te moe bent, maar het is ook slecht voor je om te veel te slapen. Ga op tijd naar bed en leg je telefoon op tijd aan de kant zodat je hersenen echt alle rust krijgen die ze nodig hebben.

Wees een beetje streng

Het is daarnaast ook slim om een wekker te zetten, zodat je in een vast ritme terecht komt. Dit zorgt voor overzicht en structuur, een belangrijke stap op weg naar rust. Zo hoef je niet steeds na te denken over je planning, maar zal het een soort routine worden. Genoeg beweging is ook van belang. Kies een sport uit die je leuk vindt en zorg dat je deze minstens één of twee keer in de week kunt uitoefenen. Dit houdt je conditie en fitheid in stand en dat is erg goed voor je lichaam en geest. Als je niks weet is het ook prima om een rondje te lopen met je hond dagelijks.

Genoeg te proberen

Deze twee simpele tips kunnen er al voor zorgen dat je veel minder stress in Deventer gaat ervaren. Voor veel mensen helpt het ook enorm om te mediteren. Hierbij geven ze hun geest volledig te ruimte om alle spanningen los te laten. Dit werkt goed voor het slapen, maar het kan juist ook goed zijn om aan het begin van je dag te doen als een soort boost. Hoe positiever je de dag in gaat, hoe positiever je uiteindelijk je dag gaat leven. Je merkt vaak wel dat als je stress in Deventer hebt, dat de rest van je dag ook niet fijn verloopt.