Mini club zuidholland
Image default
Aanbiedingen

Begeleider gehandicaptenzorg

Begeleider gehandicaptenzorg parttime

Beschrijving van de baan

‘Hallo, ik ga vandaag je werk op de afdeling versterken. Wat kan ik voor je doen?’

U bent zorgprofessional en komt op verschillende plaatsen terug in de zorg van mensen met een handicap. Flexibel werken, je eigen schema kunnen bepalen, jezelf ontwikkelen en ervaring opdoen. Zoekt u dat? Lees dan verder!

“Welkom bij je en leuk je te ontmoeten! Tijdens het transferproces hoor je meteen wat er aan de hand is en wat we van je verwachten.”

De groep waar je vandaag lid van wilt worden is de IBG (Intensive Coaching Group). Dit betekent dat u hier klanten kunt begeleiden die onbegrijpelijk gedrag vertonen. Doordat u ervaring heeft met het werken met deze doelgroep, weet u als geen ander hoe u structuur kunt geven en zorgen dat klanten zich vertrouwd en veilig voelen in hun leefomgeving. Het bleek dat er ’s nachts wat spel was, wat hen een beetje ongemakkelijk maakte.

Na de overdracht begint u. Na ondersteuning te hebben gekregen voor het wassen van kleding, plus ontbijt en gecombineerd ontbijt, brachten jij en je collega’s veel klanten naar dagelijkse activiteiten. Je volgt het dagplan en laat klanten achter. Samen bereid je de lunch voor. Na de lunch maak je een wandeling met de ene klant en speel je vervolgens een puzzel met een andere klant. Onbewust staat de avondploeg klaar en is het tijd om naar huis te gaan.

Werken vanuit de elastische pool van Start People Medi Interim betekent dat u wordt ingedeeld op basis van uw beschikbaarheid en via onze app kunt worden weergegeven.

Dit maakt het gemakkelijk om werk te combineren met je studie, ander werk of gezinssituatie. Je bent een flexibele en enthousiaste coach met ruime ervaring in het begeleiden van cliënten met verstandelijke handicaps (en lichamelijke handicaps). Je toont initiatief en laat je niet snel ontmoedigen. Omdat je goed kunt observeren en signaleren.

Overige

-Minimaal zes maanden arbeidsovereenkomsten voor bepaalde tijd. Afhankelijk van uw inzet en beschikbaarheid kunt u met u onderhandelen om dit bereik uit te breiden. -Het salaris berekend volgens de CAO Arbeidsongeschiktheidszorg (FWG 30) bedraagt ​​minimaal 1707 euro, –

Vacatures per categorie In België Vacatures

https://www.vindazo.nl/keywords/gehandicaptenzorg.html