Mini club zuidholland
Image default
Auto's en Motoren

2e hands Hyundai i10

De Hyundai i10 is een uitstekende familie auto, maar is ook compact. De Hyundai i10 geeft je bovendien ook een sportief gevoel. Het sportieve, compacte en vertrouwelijke design is op het moment zeer geliefd. De auto zorgt ervoor dat je comfortabel van A naar B kunt. De i10 is bovendien zuinig en je hoeft dus niet vaak te tanken. Standaard is de i10 een automaat, waardoor je met de gemiddelde i10 dus niet zelf hoeft te schakelen.

De Specificaties van de Hyundai i10

Als je een 2e hands Hyundai i10 wilt kopen, dan is het uiteraard handig om de specificaties van de auto te kennen. Met een bescheiden 69 pk is de Hyundai niet de snelste auto, maar vergeet niet dat de auto ook licht van gewicht is. Bovendien is de auto ook lekker zuinig. Hierdoor kun je de auto erg goedkoop rijden. Alhoewel de i10 standaard een automaat is, zijn er ook handgeschakelde versies van deze auto’s te vinden. De achterruiten van de i10 zijn getint, dit zorgt ervoor dat je privacy hebt en dat je geen last krijgt van zonlicht. Daarnaast zijn alle lichten van de i10 uitgerust met LED lampen. Deze zorgen ervoor dat iedereen je duidelijk op de weg ziet en dat jij ook duidelijk de weg kan zien. Daarnaast is de vering van de auto ook een groot pluspunt. Bij het rijden over een hobbel merk je bijna niks en kunnen je kinderen rustig slapen op de achterbank.

 

Betrouwbaarheid Hyundai i10

De betrouwbaarheid van de Hyundai i10 ligt behoorlijk hoog. Doordat deze auto zo zuinig is hoef je niet vaak te tanken. Dit is gunstig voor als je lange afstanden rijdt. Mocht je toch pechhulp nodig hebben, dan kan je altijd een instantie bellen om je te helpen. Doordat de auto zo compact is, is er weinig kans dat je een ongeluk krijgt. Dit zorgt ervoor dat jij je echt veilig voelt in deze auto.