Mini club zuidholland
Image default
Auto's en Motoren

Wat heb je nodig voor auto detailing?

Auto detailing is een tijdrovende taak, maar het is ook een lonende taak. Je kunt niet alleen je auto schoonmaken en trots zijn op het uiterlijk van je voertuig. Je kunt ook een goed gevoel hebben als je geld bespaart om het werk zelf te doen. Om er echter zeker van te zijn dat je het goed doet, moet je de juiste detaillering producten hebben, zoals die van Sonax Profiline.

Schuimsproeier

Een schuimsproeier is een veelzijdig hulpmiddel dat kan worden gebruikt om autoshampoo, tapijtreiniger en zelfs geurverwijderaar aan te brengen. Om het voor de eerste twee doeleinden te gebruiken, moet je wat autoshampoo of tapijtreiniger in een schuim formule kopen. Het schuim zorgt ervoor dat het gemakkelijker over de carrosserie en wielen van je voertuig kan worden verdeeld zonder voortijdig af te druipen. Voor bandenreinigers, velgenreinigers en beschermers moet je een ander type applicator aanbrengen. Een spuitfles of triggerspray zou het goed moeten doen.

Microvezel handdoeken

Handdoeken van microvezel zijn geweldig om schoon te maken en ze helpen je om het meeste uit je detaillering inspanningen te halen. Microvezels zijn zacht, absorberend en kunnen grote oppervlakken gemakkelijk reinigen. Ze zijn ook gemakkelijk te wassen en te drogen. Microvezels zijn gemaakt van polyester- of polyamide materialen die tot fijne draden zijn gesponnen voordat ze tot stof worden geweven. Deze vezels houden vuil vast als een magneet en als het tijd is om ze schoon te maken, laat je ze gewoon onder water lopen totdat alle resten verdwenen zijn.

Polijstpad

Een polijstpad wordt gebruikt om swirls, krassen en oxidatie van de lak te verwijderen. Je kunt een polijstpad alleen of met een van de hierboven genoemde producten gebruiken om een ​​meer grondige glans te bereiken. Polijstpads zullen je lak niet dof maken zoals andere soorten verbindingen, dus ze worden vaak gebruikt door professionals die de auto’s van hun klanten er zo lang mogelijk goed uit willen laten zien.

Lage druk verstuiver

De lage druk verstuiver is een apparaat dat water spuit met zeer weinig druk. Het wordt vaak gebruikt wanneer je het interieur van je auto en andere voorwerpen in je huis moet schoonmaken. Het is beter dan het gebruik van hoge druk omdat het niets beschadigt en het kan worden gebruikt op delicate oppervlakken zoals stof en leer. De eenvoudigste manier om een ​​lagedrukspuit te gebruiken, is door deze te vullen met wat water en vervolgens het gebied te sproeien totdat al het vuil van die plek is verwijderd. De eenvoudigste manier om een ​​lagedrukspuit te gebruiken, is door deze te vullen met wat water en vervolgens het gebied te sproeien totdat al het vuil van die plek is verwijderd.

Tip: Customcarcare.eu