Mini club zuidholland
Image default
Auto's en Motoren

EEN PRACHTIGE STOELHOES VOOR DE AUTO

Mooie Auto stoelhoezen zijn altijd een  goed idee voor mensen die heel vaak gebruik maken van hun auto. Als u uw auto altijd zelf rijd of niet, het beschermen van uw originele stoelbekleding is altijd handig. Als u nauw een stoelbekleding wilt omdat de uwe wat verouderd is of omdat u een mooie stoelhoes wilt in verband met een speciale activiteit, of als u het alleen wilt gebruiken na gejogd te hebben of na het gymmen, wie hier bij automatten op maat hebben de juiste formaat en kleur voor u. Wij verkopen al heel lang autohoezen en weten heel snel en kundig uw van de beste adviezen te voorzien wanneer u aanmeldt met uw behoefte. Verder zorgen wij ervoor dat wat niet in huis is in huis voor u wordt gehaald.

EEN EIGEN ONTWERP VOOR UW STOELHOES

Wij gaan voor professionaliteit en klanttevredenheid. Wij willen dat u ten alle tijden tevreden kunt winkelen bij ons. Dat betekent dus ook dat wat u graag zelf wilt vervaardigen en laten aanbrengen op  uw autostoel mogelijk moet zijn. En dat is wel mogelijk bij ons ja. We helpen u graag uw eigen stoelhoes creëren naar kleur, textuur etc en wordt hij dan vervaardigd voor u, hetzij door ons of een ander bedrijf in het buitenland en krijgt u het helemaal tot aan huis geleverd. Of kunt u langslopen bij ons zodat wij uw autostoel  mee bekleden. Hoe dan ook streven wij naar gemak en tevredenheid voor al onze cliënten.

WAT IS DE PRIJS VAN EEN STOELHOES?

De prijs van elke autostoelhoes is afhankelijk van wat u kiest. Zo zijn er heel goedkope hoezen maar zo zijn er ook de iets wat duurdere hoezen. Het gaat allemaal met welke auto u rijdt, welke kleur, welk materiaal etc. U kunt gerust zoeken op onze website door middel van onze zeer klantvriendelijke en eenvoudige zoekmachine naar de stoelhoes die u graag wilt. U zult ook merken dat hoe meer hoezen u koopt des te minder uw totaalbedrag wordt. Verder leveren wij tot aan huis wanneer u online besteld, wat het gemak voor u als cliënt verhoogd.