Mini club zuidholland
Image default
Recreation / Autos

Altijd op tijd op je bestemming

Het verkeer in Nederland is bijna net zo onvoorspelbaar als het Hollandse weer. Jij neemt je altijd voor om netjes op tijd op je plaats van bestemming te komen en vertrekt dan ook ruim op tijd van huis wanneer je naar een belangrijke afspraak moet gaan. Helaas treedt juist bij een belangrijke afspraak veelal Murphy’s wet in werking. Alles wat fout kan gaan, gaat ook echt fout en voor je er erg in hebt zit je in je auto te telefoneren dat je te laat op je afspraak komt omdat je nog steeds stilstaat in een onverwachte file op de snelweg.

Waar vind je Google Maps

Op dat soort momenten zou je wensen dat jij je mobiele telefoon binnen handbereik had. Op die manier kan je namelijk eenvoudig een alternatieve route via Google Maps uitstippelen om alsnog op tijd bij je afspraak te komen. Google Maps is echter een app op je telefoon en die heb je onder het rijden dus doorgaans niet binnen handbereik.

Google Maps bij de hand

Bij Brodit kennen ze dit probleem en ze hebben een iPhone houder ontworpen waarmee jouw telefoon in de auto altijd binnen handbereik hangt maar toch niet als stoorzender functioneert. Google Maps bedienen is kinderspel onder het rijden, en je hebt nooit meer een excuus voor handen om een afspraak te missen. Wanneer jij graag op tijd bent, en ook onderweg wilt profiteren van de functionaliteiten van jouw smartphone is Brodit dus de ideale bijrijder. Zonder boren of plakken hangt jouw mobieltje op je dashboard in een ProClip. Was alles maar zo ideaal.

http://www.telefoonhouderwinkel.nl/telefoonhouder/telefoon/apple/iphone-6