Mini club zuidholland
Image default
Recreation / Autos

De voordelen van muziek maken

Verbaas jij je er ook altijd over hoe mensen zo goed een instrument kunnen bespelen? Waar sommigen er jaren over doen om bekend te raken met een instrument, waarna ze het uiteindelijk opgeven, kunnen anderen binnen een paar maanden muziek maken alsof ze al jaren ervaring hebben. Echter, muziek maken gaat niet om hoe snel je het leert of hoe goed je het kan, maar het gaat erom of je er plezier aan beleeft. Door muziek te maken stimuleer je je hersenen en kun je je energie uiten. Nog leuker is om samen muziek te maken, omdat je rekening moet houden met anderen om er een kloppend geheel van te maken. Je leert van elkaar en haalt meer uit jezelf. Omdat Online Drumles dit voorop stelt, zijn onze lessen gericht op het motiveren van leerlingen om uitdagingen aan te gaan en nieuwe nummers te leren. Zien wij jou binnenkort ook beginnen aan het hoofdstuk drummen voor beginners?

Online Drumles maakt het mogelijk om te drummen wanneer je maar wil en waar je maar wil. Door onze kennis en ervaring kunnen wij leerlingen gericht begeleiden in het proces om een ware drummer te worden. We begeleiden jou op het eigen tempo en proberen je uit te dagen met lastigere oefeningen en gave nummers. Ook kun je zelf bladmuziek opzoeken om nummers te leren, die jou aanstaan. Op die manier leer je noten lezen en ga je beter begrijpen hoe de muziektheorie in elkaar steekt. Jij bepaalt de invulling van de drumlessen en wij zorgen ervoor dat jij er alles uithaalt.

Ben jij niet weg te denken achter het drumstel en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je nog nooit gedrumd, maar zou het je supergaaf lijken om het te leren? Voor zowel de beginnende als de gevorderde drummer bieden wij mogelijkheden!

https://www.onlinedrumles.nl/