Mini club zuidholland
Image default
Recreation / Autos

Dozen

Bij de Dozenhal kunt u dozen krijgen in allerlei soorten en maten voor het vervoeren van uw producten. Sterker nog, wij hebben zelfs de grootste voorraad aan kartonnen dozen in heel Nederland! Dat houdt in dat we in onze voorraad meer dan 2500 formaten hebben liggen, klaar om verscheept te worden naar onze klanten met ons eigen transport. Het handige van al deze dozen hebben liggen is dat ze morgen al geleverd kunnen worden wanneer u vandaag besteld heeft. Maar hoe weet u of de dozen die u nodig heeft wel bij ons op voorraad liggen? Dat kunt u eenvoudig controleren met de zoektool op onze website, daar vult u enkel de gewenste afmetingen in, en het gaat kijken of we een formaat hebben die daaraan voldoet, of die in de buurt komt. 

Kies voor de dozen van de Dozenhal

Wanneer u kiest voor de dozen van de Dozenhal, kiest u niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor een uitstekende service. We noemen net namelijk al dat we onze dozen met eigen transport leveren. Op die manier weten we zeker dat onze dozen in goede staat geleverd worden aan onze klanten, en dat onze chauffeurs op tijd blijven met de levering. Dat is pas service. We krijgen niet voor niets gemiddeld een 9.1 van onze klanten! Daar zijn we dan ook best trots op. Er zijn echter naast het eigen transport en de grote voorraad nog meer redenen om voor de Dozenhal te kiezen! Het is bij ons namelijk mogelijk om de dozen met een eigen logo te bedrukken, of zelfs een compleet bedrukte buitenkant. Daarnaast hebben we een heleboel verschillende soorten dozen die ieder weer geschikt zijn voor het transport van andere soorten producten. 

Onze dozen

Een van de dozen die we nog meer verkopen zijn gebruikte dozen, dat houdt in dat we dozen voor een lagere prijs aan klanten verkopen die al eenmalig gebruikt zijn. Op die manier probeert de Dozenhal een steentje bij te dragen aan zorgen voor een beter milieu, door deze dozen opnieuw te gebruiken. Daarnaast verkopen we ook palletdozen en tabaksdozen.