Mini club zuidholland
Image default
Bedrijven

Een enthousiaste LED lampen specialist

Moderne lampen die aan de huidige normen voldoen, zijn enorm belangrijk op de werkvloer.

Juiste verlichting maakt veilig en verantwoord werken mogelijk. Gaat het om showrooms en winkels dan is een juiste kleurweergave noodzakelijk. De klant moet immers kunnen zien wat hij koopt. Op kantoor is het essentieel dat er geen sprake is van verblinding. Magazijnverlichting moet ervoor zorgen dat alle producten in de kasten en op de stellages snel gevonden kunnen worden. Bij LED verlichting werkplaats en LED verlichting bedrijfshal is het handig dat de lampen zowel op grote hoogte als laag bij de grond goed licht afgeven. Zo vraagt iedere ruimte in feite om specifieke armaturen. Een firma die u kan adviseren op het gebied van verlichting is LED Design Holland. Het team bestaat uit LED-experts die ervaring hebben met het opstellen van 3D-lichtplannen, met de inkoop van LED’s en natuurlijk met de installatie van lampen en toebehoren. Bij toebehoren kunt u bijvoorbeeld denken aan bewegingssensoren, LED rails en lichtlijnen.

Heeft u een werkplaats, fabriek of productiehal? Het LED-Refix armatuur zal u goed van pas komen. Dit is namelijk een lamp die op iedere hoogte toepasbaar is. De lamp is eenvoudig in een bestaande lichtlijn de integreren. De LED-Refix is betaalbaar, zuinig en duurzaam. Een lamp als deze heeft u op korte termijn al weer terugverdiend, omdat de energierekening voortaan een stuk lager uitvalt. LED downlighters kunnen in gangbare systeemplafonds ingebouwd worden. Ze zorgen voor prettig, sfeervol licht. Downlighters zien we veel in kantoorpanden, tentoonstellingsruimten en wachtkamers. LED Design Holland raadt op de website de Alta pendellamp aan als topproduct. Deze multifunctionele lamp van stoer aluminium ziet er hip uit. De Alta is meer dan een lichtbron. Beschouw ‘m als sfeermaker en dan zowel letterlijk als figuurlijk.

We zouden nog wel even door kunnen gaan met het beschrijven van lampen, maar we sluiten af met een tip: neemt u snel contact op met LED Design Holland. Dit bedrijf weet echt alles van LED licht en kan advies op maat geven. De medewerkers zullen u deskundig en enthousiast te woord staan en desgewenst het complete LED-project van u overnemen.

https://www.leddesignholland.nl/