Mini club zuidholland
Image default
Bedrijven

Spirituele werking voor resultaat

Bach bloesem is een uitstekend geneesmiddel voor allerlei klachten. De meeste mensen die het gebruiken zijn spiritueel ingesteld en daarom zal de eerste klacht die we bespreken ook hier mee te maken hebben. Soms heb je het gevoel dat je niet meer goed gegrond staat en dat je de verbinding met alles om je heen aan het kwijtraken bent. Dit kan een erg vervelend gevoel zijn die misschien ook wel wat angsten met zich meebrengt. Om je weer goed te kunnen aarden zou je je kunnen gaan verdiepen in Bach bloesem. Het helpt je namelijk ontzettend goed om weer één te kunnen zijn met de wereld waar je in leeft.

Let op nep artikelen

Wanneer je goed geaard bent is het leven een stuk fijner en minder stressvol. Dat komt omdat de tijd veel sneller lijkt te gaan als je dat niet bent en dat levert een hoop ongemakken op. Als je merkt dat deze klacht je bekend voorkomt is het aan te raden om dagelijks gebruik te maken van de Bach bloesem en dan het liefst in de vorm van olie, dit is echter ook de vorm die het meest bekend is. Het is tegenwoordig in bijna elke winkel wel te vinden, maar hier moet je wel even mee oppassen. Het kan zo zijn dat er extra ingrediënten aan toegevoegd zijn om het goedkoper te maken.

Iedereen is anders

Wanneer je Bach bloesem koopt wil je dus eigenlijk alleen de olie van de Bach bloesem, zonder andere toegevoegde dingen. Hoe puurder je het koopt, hoe beter het voor jezelf is. Het is aan te raden om even op de lijst met ingrediënten te kijken. Zolang je alles wat er in zit herkent is er niet zo veel aan de hand, maar je wil bijvoorbeeld niet dat het verdund is met water of dat er parfum in zit. Dit zou schadelijk kunnen zijn voor je lichaam, terwijl je juist bezig bent met het genezen of helen ervan. Verdiep je ook even goed in de dosering, deze is per persoon en klacht verschillend.