Mini club zuidholland
Image default
Bedrijven

Een goed geregelde begrafenis in Tiel

Is iemand in uw kring overleden en bent u de regelaar van de begrafenis in Tiel? Dan helpen wij u graag verder! Wij zijn weten als geen ander hoe moeilijk het is om iemand te verliezen, al is het iemand wie dichtbij u staat of iemand waar u minder nauw contact mee had. Het is en blijft altijd moeilijk om iemand te verliezen. Wij helpen u daarom natuurlijk graag verder met het regelen en opzetten van een mooie begrafenis in Tiel. Wij zorgen voor een passend afscheid en zorgen ervoor dat u zo min mogelijk lasten heeft bij het regelen van de begrafenis.

Ons uitvaartcentrum

wij zitten gevestigd in Tiel en hebben daar een heel mooi uitvaartcentrum. Ons uitvaart huis heeft een bijzondere afscheid familiekamer. Hier kunt u op uw eigen manier afscheid nemen van uw verloren dierbaren met uw familie, vrienden en kennissen. De familiekamer is sfeervol ingericht en in deze kamer kun je rouwen om je verlies, zonder dat iemand je daarbij stoort of in de weg staat. Tijdens de voorbereidingen voor de begrafenis in Tiel houden we veel contact met u om u te laten weten wat er allemaal gaat gebeuren en wat precies geregeld moet worden.

Onze werknemers

De werknemers wie wij in dienst hebben bij onze uitvaartonderneming zijn allemaal super top en hebben al jaren ervaring in de branche. Zij zullen je dan ook perfect kunnen helpen met het regelen en opzetten van een begrafenis in Tiel. Onze werknemers vinden dit vak super mooi en staan elke keer weer versteld van de mooie verhalen en teksten van de nabestaande. Ook maken ze elke keer andere dingen mee waardoor het nooit saai is voor hen. Het is een moeilijk vak, maar het is tegelijkertijd heel mooi dat je mensen kan helpen een goed en mooi afscheid te regelen tijdens hun begrafenis in Tiel. Onze werknemers zullen u graag verder helpen waar nodig.