Mini club zuidholland
Image default
Bedrijven

Een Photobooth huren voor een bruiloft

Een Photobooth huren? Waarom zou je een Photobooth (of fotohokje) op je bruiloft willen? Omdat het leuk is, natuurlijk. Heerlijk maf op de foto en deze keer nu eens niet via een selfie. Op een bijzondere dag horen bijzondere foto’s gemaakt te worden: ja, dat doe je met een Photobooth! Gewoon geprinte foto’s en dus niet alleen maar te bekijken via een schermpje!

Een VW Photobooth huren

Het leuke aan zo’n ouderwets fotohokje is natuurlijk dat mensen er vaak lekker gek op staan. Als dan die Photobooth ook nog eens op een bijzondere plek is, dan is de sfeer compleet. Tel daar nog wat extra entertainment bij op en je hebt een heerlijk item voor je grote dag. Dus kies voor een VW Photobooth! Een prachtig Volkswagen Busje, waarin de foto’s gemaakt worden. Leuker kan je het toch eigenlijk niet hebben? Huur je deze Photobooth, dan heb je al een blikvanger op zich. Want wie voelt niet de charme van een Volkswagen Busje uit vroeger tijden?

Wat krijg je dan allemaal?

Kies je voor zo’n VW Photobooth, dan krijg je vier uur lang plezier. Onbeperkt foto’s maken en alle foto’s worden dubbel geprint. Eén voor de gasten en van alle foto’s is er dan ook één voor het bruidspaar, bijvoorbeeld. Natuurlijk met professionele begeleiding én ook nog eens met gadgets en sfeervolle decoratie. En wil je als bruidspaar nog nagenieten van alle pret? Dan is de usb-stick de uitkomst…

Verschillende kleuren

Heb je een kleurenthema op je trouwdag? Het leuke is dat de busjes er in verschillende kleuren zijn. Zo kan je zelfs dit item helemaal aanpassen aan de rest van de decoratie. Ga je voor een zachtblauwe of toch liever voor een vrolijk gele bus?