Mini club zuidholland
Image default
Bedrijven

Porsche 911 huren

Lijkt het je leuk om een Porsche 911 te huren? Dan ben je bij huur een oldtimer aan het juiste adres. Maar naast het huren van een Porsche kun je bovendien profiteren van nog veel andere mogelijkheden. In dit artikel bespreken we enkele leuke mogelijkheden waar je van kunt profiteren.

Uitstekende service

Allereerst kun je genieten van een uitstekende service. Ben je van plan om de Porsche te huren en is alles geregeld? In dat geval hoef je gelukkig niet zelf de Porsche 911 op te halen, maar deze wordt gebracht en ook weer opgehaald. Dat is natuurlijk zeer fijn, want dan kun jij optimaal genieten van je bruiloft, uitje of andere gelegenheid waarvoor jij de Porsche 911 wil huren.

Verschillende mogelijkheden

Je kunt ervoor kiezen om een Porsche 911 te huren en dan zelf te gaan rijden, maar je kunt er ook een chauffeur bij nemen. Vind jij het leuk om zelf te rijden, omdat je een echte liefhebber bent van auto’s? Dan kun je na enkele tips van de persoon die de Porsche 911 brengt zelf op pad. Vind jij het echter leuker om vervoerd te worden, zodat je optimaal kunt genieten van het landschap en dergelijke? In dat geval kun jij je laten vervoeren. Dit is bijvoorbeeld leuk na een bruiloft, zodat jullie gezamenlijk heerlijk rondgereden kunnen worden.

Keuze uit dagdelen

Een ander belangrijk punt is dat jij misschien de retro eend maar voor een korte periode wil huren. Bij veel andere huurbedrijven is dat vaak niet mogelijk en moet je per se een auto voor een gehele dag huren. Dat is bij ons gelukkig niet het geval. Je kunt er ook voor kiezen om een Porsche 911 voor een bepaald dagdeel te huren. Neem vrijblijvend contact op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.