Mini club zuidholland
Image default
Recreation / Autos

Een halfuurtje

 

Het is gelukkig maar fijn dat de gezondheidszorg zo geweldig is hier in Nederland, ook hebben we het soms niet in de gaten. Vergeleken andere landen mogen wij als bevolking maar in onze handen klappen. Onze gezondheidszorg behoort tot de groep van beste van de wereld. Artsen en chirurgen kunnen nu de meest complexe operaties en condities achterhalen en herstellen. Moet je na gaan dat honderd jaar geleden de kans groot was dat je bij een iets complexere operatie een grote kans had de operatie niet te overleven. Zijn vele ontwikkelingen geweest die ervoor hebben gezorgd dat we veel meer zekerheid hebben als het gaat om onze gezondheidszorg en operaties.

 

Door vele ontwikkelingen hoeven ook complexe operaties helemaal niet meer zo ontzettend complex te zijn. Door bijvoorbeeld nieuwe methodes, apparatuur en technologie zijn we in staat operaties uit te voeren die na een half uurtje al klaar zijn terwijl die enkele jaren geleden misschien nog een uur tot twee uur zouden duren of zelfs helemaal niet mogelijk zouden zijn. In de wereld van cosmetische chirurgie is er bijvoorbeeld veel meer concurrentie ontstaan, omdat veel meer consumenten de kosten ervan kunnen betalen. Dit is omdat het veel gemakkelijk en sneller is om een behandeling uit te voeren.

 

Je kunt bij een ooglidcorrectie dus een behandeling van slechts een half uurtje verwachten. Wil je je lippen laten opvullen? Dat zal ook een half uurtje duren. Hierdoor is vaak een consult nog langer dan de operatie zelf. Ooglidcorrectie prijs is hierdoor flink afgenomen en, misschien wel het belangrijkste, is de veiligheid enorm toegenomen. Gevaarlijke operaties zijn verleden tijd, we leven niet meer in de 20ste eeuw. Toch wilt de overheid de burger nog steeds beschermen tegen mogelijk gevaren tijdens een cosmetische behandeling. Reclame spotjes van cosmetische klinieken zoals faceland zijn nu verplicht de consument te waarschuwen in haar reclame spotjes.

http://www.faceland.nl