Mini club zuidholland
Image default
Recreation / Autos

Een touringcar huren bij Noot was een super goed idee!

Ik had laatst als taak om een touringcar te huren bij een bedrijf in regio Ede voor een uitje naar Utrecht. Ons bedrijf zorgt ervoor dat oudere mensen weer leuke dingen gaan beleven en zien in Nederland dan alleen maar thuis zitten voor de buis. Mijn taak was om een goede touringcar te vinden die speciaal gemaakt was voor ouderen. Dit was een flinke klus en ik wist niet waar ik moest beginnen.

Een touringcar huren voor ouderen

Een touringcar vinden en huren was niet echt een probleem. Maar het vinden van een touringcar die speciaal gemaakt was voor ouderen was wel iets moeilijk. De meeste bedrijven waar ik mee in contact kwam in de omgeving konden niet veel voor mij betekenen. Dus ben ik het internet opgegaan om daar bedrijven te zoeken die mij wel konden helpen. Gelukkig kwam ik snel op de website van Noot terecht. Daar verhuurde ze van alles en nog wat. Van normale auto’s tot touringcars. Dus ik nam contact op met het bedrijf om te vragen of zij ook iets konden betekenen voor mij. Ik kreeg snel iemand te pakken en die zei dat ze een speciale touringcar hadden voor zulke dingen. Met een glimlach op mijn gezicht heb ik meteen de afspraak bij hen gemaakt om de touringcar te huren.

Het resultaat

Op de dag van het uitje kwam er een chauffeur aan met onze touringcar. Hij zag er goed en netjes uit en de chauffeur die hielp ons om de ouderen in de touringcar te krijgen. De reis ging voorspoedig en de ouderen hebben een fijne rit gehad. Wij als begeleiders konden niet blijer zijn met de service van Noot! Daarnaast was hij altijd op tijd aanwezig op de locatie die wij hadden afgesproken. Het was fijn om met Noot samen te werken en we zouden graag nog een keer met hen willen samenwerken.

Contact

Wilt u meer informatie over de producten en diensten van Noot? Bekijk dan de volledige website van Noot waar u alle informatie kunt vinden over de wagens die u kunt huren en het bedrijf zelf. Hopelijk kunnen wij u verder helpen met vervoer of transport.