Mini club zuidholland
Image default
Recreation / Autos

Eigenaardige huisdieren

Een kat of hond als huisdier is de normaalste zaak van de wereld, maar er zijn ook mensen die anders willen zijn dan anderen. Vandaag bespreken we enkele ongewone huisdieren. Bij de een kunnen we ons wat beter voorstellen dat het een huisdier kan zijn dan bij de ander.

 

Egels

Ze zien er nogal uit als ongewone huisdieren, mensen verwarren deze intelligente en kleine dieren vaak als een “gatenmaker”. Ze vergeten dat ze hun stekels alleen verstijven als ze zich bedreigt voelen. Anders zijn het nederige en zakelijke huisdieren, vergelijkbaar met hamsters. Ondanks hun gevoeligheid voor de omgeving, zijn egels meestal verlegen wezens. Ze hebben de neiging om een goede persoonlijkheid te ontwikkelen, door een goede interactie van de eigenaar, die veel tijd en toewijding vereist. Verwacht te binden met je huisdier zoals je zou doen bij een baby. Is dat niet schattig?

 

Mini ezels

Een mini ezel is een erg grappige, komische en aanhankelijke vreugde om te bezitten. Ze hebben de slechte reputatie om dom te zijn, maar dat is hier niet het geval, omdat ze beschikken over een solide geheugen dat ze gebruiken om langdurige relaties met hun eigenaar op te bouwen om voor de hand liggende redenen zoals bij elk huisdier – aandacht. Zoals elke ezel zijn ze erg eigenwijs en doen ze niet wat ze niet willen, als ze niet in de stemming zijn. Mini ezels zijn populaire dieren omdat ze goede huisdieren voor kinderen maken vanwege hun grootte en zachte aard.

 

Koeien

Ja het is echt waar, sommige mensen hebben koeien als huisdieren. Ik woon zelf driehoog achter in een flatje, dus voor mij is het iets minder geschikt, maar mensen met veel ruimte zeggen dat een koe een gezellig huisdier is. Mij is altijd geleerd dat een koe een goede stal inrichting nodig heeft, maar blijkbaar doen koeien het ook heel goed zonder de meest luxe koeborstel.