Mini club zuidholland
Image default
Recreation / Autos

Goedkope snorscooter in alle soorten en maten

Op zoek naar een snorscooter? Polderscooters heeft absoluut wat u zoekt. Van retroscooters tot sportieve scooter in allerlei soorten merken waaronder BTC en Peugeot. Bij Polderscooter is altijd wel iets te vinden wat past bij u. Bovendien houden wij net als u van lage prijzen. Bij ons kunt u absoluut scooters vinden tegen zeer leuke én eerlijke prijzen tegen €799,00 incl. alle kosten. Waar vindt u dat elders? Daarnaast kunt u bij ons ook nog een scooter leasen.

De voordelen van een snorscooter

Een snorscooter levert absoluut voordelen op, waar je op het eerste gezicht niet aan zou denken. Hoef je bijvoorbeeld geen lange afstanden af te leggen, maar woon je in een stedelijk gebied en ben je in een mum van tijd op de plaats van bestemming? Dan is het prima om op een snorscooter door de stad heen te crossen. Je bent kleiner dan in een auto en mag gewoon over het fietspad heen. Ook voor parkeren is geen enkele voorwaarde. U bent dus ontzettend flexibel op een snorscooter, net als op de fiets, alleen u gaat wat sneller en hoeft zelf niet te trappen. De maximum snelheid is 25 km/h. Wat ook leuk is om te weten is dat op een snorscooter geen helmen gedragen hoeven te worden. Super handig dus als je naar een feestje gaat. Blijven je haren in model zitten en ruïneert zo’n warme helm het kapsel niet. Zo’n snorscooter is dus absoluut een aanwinst.

Kom langs in één van onze winkels

Heeft u een snorscooter gezien op onze website die u aanspreekt? Of wilt u graag even bij ons langskomen om ons assortiment te bekijken? Heeft u vragen of vindt u het lastig om de knoop door te hakken? Onze collega’s helpen u graag door u van advies te voorzien en aan te raden welke scooter in uw geval de beste optie is. U bent van harte welkom in onze winkel in Dronten waar wij scooters direct op voorraad hebben staan. U gaat dus niet met lege handen naar huis, maar kunt direct uw aanwinst meenemen en aan uw vrienden showen

Klik hier voor alle snorscooters.