Mini club zuidholland
Image default
Recreation / Autos

Polderscooter voor scooter kopen en / of leasen

Je hebt al meegemaakt dat Polderscooter de wereld heeft gered, maar wat doe je daarna als bedrijf? Gewoon weer scooters leasen natuurlijk! Polderscooter ging gewoon weer aan de slag met scooters verkopen, verhuren en leasen. Het was immers ons werk hiervoor, en we weten niet veel andere dingen om te doen. Wereldvrede was al ingezet door de scooterleases van Polderscooter, maar niet iedereen had een lease van Polderscooter, en dat is de reden dat er nog minieme conflicten waren in de wereld die nog niet opgelost waren. Daarom ging Polderscooter aan de slag om iedereen in de hele wereld te helpen aan een scooter lease!

Problemen

Het was niet erg makkelijk voor Polderscooter om iedereen ter wereld te helpen aan een scooter lease. Sommige mensen zijn namelijk gewoon heel slecht bereikbaar, zoals de leider van Noord-Korea. Uiteindelijk wist Polderscooter toch door te komen en zorgde voor vrede tussen Noord- en Zuid Korea. De leider van Noord zag in dat een dictatuur toch niet erg goed was voor zijn mensen, en dat ze allemaal honger leden toen hij met de scooter van zijn scooter lease door de straten tufte. Daarom heeft Polderscooter dus voor de vrijheid van de mensen van Noord Korea gezorgd, een groot moment waar we allemaal erg trots op kunnen zijn. Verder was het ook lastig om te communiceren met iedereen, in de rest van de wereld spreekt bijna niemand Nederlands! Toch wist de macht van de scooter lease dit obstakel te overkomen, en Polderscooter was alweer een stap dichterbij zijn doel.

Het resultaat

Na vele jaren van doorzetten was het Polderscooter gelukt om iedereen ter wereld aan een scooter lease te helpen. Het klopte ook wel dat niemand meer echt oorlog wou voeren, toen ze eenmaal een scooter lease hadden. Heb je ooit iemand gezien met een scooter lease die ongelukkig was? Dacht het niet. Helaas was een bijeffect hiervan dat de opwarming van de aarde ineens veel sneller ging dan voorheen. Polderscooter denkt echter niet dat dit komt doordat iedereen een scooter lease heeft, maar dat het andere oorzaken heeft.