Mini club zuidholland
Image default
Recreation / Autos

Verschillende theoriecursussen in Zwolle

Wil je graag een theorie cursus in Zwolle volgen maar weet je nog niet welke? De keuze bestaat uit de eendaagse of meerdaagse theorie cursus in Zwolle en natuurlijk de online cursus die overal te volgen is. Je leest hier de kenmerken van de verschillende cursussen en zo kom je erachter welke voor jou geschikt is.

 

Eendaagse theorie cursus in Zwolle

Een van de belangrijkste kenmerken om rekening mee te houden met de eendaagse theorie cursus is het tempo. Door de geringe tijd die beschikbaar is bij deze cursus is de tempo erg hoog. Om de dag optimaal te benutten begint de cursus tussen 7 uur en half 8 ’s ochtends en ga je ’s middags naar het CBR om het examen te maken en weet je rond 4 uur ’s middags of je het theorie examen hebt gehaald. Door het gehanteerde tempo is deze cursus niet echt weggelegd voor mensen met een mindere concentratie of leerproblemen.

 

Meerdaagse theorie cursus in Zwolle

Een cursus die langer over de theorie doet is de meerdaagse theorie cursus. Tijdens deze cursus ben je meerdere avonden bezig met het leren van de theorie in een klassikale setting. Omdat er meer tijd is wordt er soms ook dieper op de theorie ingegaan.

 

Online theorie cursus

Ben je iemand die het liefst zijn of haar eigen tempo hanteert en geen zin heeft om in een klassikale setting de theorie te leren dan kan je bij de online theorie cursus terecht. Deze cursus volg je online, hierdoor bepaal je zelf hoe lang je er per keer mee bezig bent en waar je dat doet.

 

De drie bovenstaande cursussen hebben allemaal gemeen dat ze er zijn om jou te helpen bij het halen van je theorie examen. Ze leggen de theorie op hun eigen manier uit. Daarnaast heb je bij allemaal de mogelijkheid om je kennis te toetsen door het maken van oefenexamens.