Mini club zuidholland
Image default
Recreation / Autos

Vollere lippen dankzij lichaamseigen stof.

Vandaag de dag is het mogelijk om zo’n beetje alles aan je lichaam te laten veranderen waar jij zelf niet tevreden over bent of graag anders zou willen zien. Zo kan men tegenwoordig een neuscorrectie laten uitvoeren, een borstvergroting en -verkleining of zelfs een facelift. Ook is het mogelijk om ouderdomsverschijnselen tegen te gaan of minder zichtbaar te maken met behulp van diverse rimpelbehandelingen.

Een andere behandeling die men vandaag de dag is een behandeling die ervoor zorgt dat met name vrouwen vollere lippen kunnen krijgen. Deze behandeling vermindert de rimpels/ kloven in de lippen van de patiënt en zorgt voor een verbluffend resultaat. De behandeling gaat als volgt in zijn werk. Vooraf aan de behandeling heeft de patiënt eerst een consult met een specialist. Tijdens dit consult zullen er enkele dingen bespreken worden, zoals de wensen van de patiënt, de hoeveelheid injectables die gebruikt zullen worden en wat de mogelijkheden zijn. De mogelijkheden hangen namelijk af van de kracht van de huid (wat de huid aan kan zonder te beschadigen) en het huidtype van de patiënt.

Om even terug te komen op de injectables die eerder genoemd werden. Tijdens de behandeling worden deze injectables plaatselijk in de lippen gespoten. Injectables is meer een verzamelnaam voor diverse stoffen dan dat het zelf een bepaalde stof is. Injectables bestaan namelijk uit Botuline Toxine (Botox) en fillers. Deze fillers zijn ook weer onder te verdelen, namelijk in de stoffen Restylane en Juvederm. Deze stoffen worden altijd gebruikt bij een dergelijke behandeling, aangezien er een lichaamseigen stof verwerkt zit in deze fillers. Deze stof is in de medische wereld bekend als hyaluronzuur. Doordat deze stof ook van nature voorkomt in het menselijk lichaam, zijn de resultaten van behandelingen waarbij gebruik gemaakt wordt van deze stof in de meeste gevallen een stuk beter.  In principe laten mensen bij deze behandeling dus hun lippen opvullen met hyaluronzuur.

Mocht u meer willen weten over de behandeling of wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn voor uw huid (en huidtype)? Bezoek dan de website van Faceland: www.faceland.nl

http://faceland.nl