Mini club zuidholland
Image default
Recreation / Autos

Voorbereid op ongelukken

Het is belangrijk om de veiligheid binnen u bedrijf te waarborgen. Je wilt er natuurlijk voor zorgen dat je werknemers werken in een veilige werkomgeving. Er zijn verschillende aspecten die een bijdrage leveren bij het creëren van een veilige leefomgeving voor je werknemers. In eerste instantie is het belangrijk om een goede en veilige kantoorruimte te hebben. Bij heel veel kantoorruimtes zit dit meestal wel goed. Daarnaast moet er worden nagedacht over de brandveiligheid binnen de kantoorruimte. Het is belangrijk dat hier goed over wordt nagedacht. Het is verstandig om verschillende vluchtroutes op papier te hebben staan. Daarnaast is een brandalarm ook essentieel. Door middel van een brandalarm kan je er heel vroeg bij de brand zijn waardoor deze ook makkelijk opgelost kan worden. Dit kan door middel van een brandblusser of een branddeken. Deze producten kunnen helpen om de brand snel te doven voordat het om zich heen pakt.

Naast brand zijn er nog een tal van andere ongelukjes die zich voor kunnen doen op kantoor. Daarom is het ook handig om een verbandkoffer op kantoor te hebben. Door middel van een verbandkoffer kan er vrijwel meteen eerste hulp worden verleend. Binnen een bedrijf is het belangrijk dat er een bhv’er aanwezig. Het zelfs verplicht dat er binnen el bedrijf een bhv’er aanwezig is. Een bhv’er ben je niet zomaar. Daar gaat eerst een training aan vooraf. Het is belangrijk dat er minstens een iemand binnen het bedrijf opgeleid is tot een bhv’er. Als bhv’er leer je hoe je het beste eerste hulp kun verlenen. Daarnaast leer je ook hoe je het beste mensen kunt evacueren en een brand kunt doven. Om bhv trainingsset kan een bijdrage leveren aan het opleiden van een werknemer tot een bhv’er.

Vergroot de veiligheid binnen uw bedrijf en zorg dat er een plan is opgesteld voor verschillende scenario’s. Daarnaast is het heel belangrijk dat er te alle tijden een bhv’er aanwezig is op kantoor.

https://www.schoens-safety.nl/